Στην πρώτη προπόνηση της Πόρτο ο Κάρμο

Ο Νταβίντ Κάρμο

i

© Intime

Στην πρώτη προπόνηση της Πόρτο ο Κάρμο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:33 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 01.07.2024

Στην Πορτογαλία επέστρεψε μετά τη λήξη του δανεισμού του ο Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος προπονήθηκε και με την Πόρτο.

Το ζήτημα του Νταβίντ Κάρμο συνεχίζει να απασχολεί τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν να δουν την υψηλόσωμο στόπερ στην ομάδα τους και του χρόνου. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Πόρτο και «ερυθρόλευκων» να έχουν αίσιο τέλος.

Επομένως, μέχρι να συμβεί αυτό ο αμυντικός ανήκει στους Πορτογάλους και αυτοί φρόντισαν να το... υπενθυμίσουν στους πάντες. Με ποιον τρόπο; Η Πόρτο πραγματοποίησε τη Δευτέρα (1/7) την πρώτη της προπόνηση και στη λίστα με τα ονόματα που παραβρέθηκαν σε αυτή ήταν και εκείνο του Νταβίντ Κάρμο. Ο 24χρονος σέντερ μπακ ακολούθησε την προετοιμασία των «Δράκων» και μάλιστα, από τα ΜΜΕ της χώρας, τονίστηκε πως αυτό ενδεχομένως να ήταν μία μορφή πίεσης προς τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως προ ολίγων ημερών αναφέρθηκε από τους Πορτογάλους πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για τον Νταβίντ Κάρμο. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της πορτογαλικής «Mercado1893», η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει πρόταση στην Πόρτο για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού. Η προσφορά, όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, φτάνει τα 12.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ρήτρα του παίκτη ήταν περίπου στα 16.000.000 ευρώ.

Στο ρεπορτάζ όμως δεν γίνεται λόγος για την αντίδρασης της πορτογαλικής ομάδας στην κίνηση του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη φορά που τα πορτογαλικά Μέσα, αναφέρουν για πρόταση των «ερυθρολεύκων» στην Πόρτο για την απόκτηση του Κάρμο, οι οποίοι θέλουν να τον κρατήσουν είτε με τη μορφή δανεισμού είτε ως κανονική μεταγραφή.

Ο 24χρονος στόπερ με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος μέτρησε είκοσι συμμετοχές σε Stoiximan Superleague και Conference League. Μάλιστα, με αυτούς κατέκτησε εν τέλει το πολυπόθητο τρόπαιο, το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο ευρωπαϊκό που κατακτά ελληνική ομάδα. Ωστόσο, ο ίδιος είχε έρθει με μορφή δανεισμού και ως εκ τούτου επέστρεψε, με τους Πειραιώτες να κάνουν προσπάθεια να τον φέρουν ξανά στην Ελλάδα.