Στο αεροδρόμιο για να έρθει στον Ολυμπιακό ο Κάρμο

Στο αεροδρόμιο για να έρθει στον Ολυμπιακό ο Κάρμο

Δημήτρης Χούπης 15:47 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 25.01.2024

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Νταβίντ Κάρμο βρίσκεται στο αεροδρόμιο προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για την περίοδο του Ιανουαρίου, Νταβίντ Κάρμο είναι καθ' οδόν για την Ελλάδα. Ο Πορτογάλος βρίσκεται στο αεροδρόμιο προκειμένου να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». 

Ο ελληνικός σύλλογος αναμένεται να πληρώσει τον μισθό του Κάρμο και θα βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ στην Πόρτο για τον δανεισμό του, ενώ λέγεται ότι η ομάδα του θα πάρει άλλα τόσα σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα

Στη συμφωνία των δύο ομάδων, όπως αναφέρουν τα πορτογαλικά Μέσα, υπάρχει και οψιόν αγοράς η οποία είναι στα 18 εκατομμύρια ευρώ

Την ίδια ώρα η ελληνική ομάδα φαίνεται ότι είναι πιθανό να έρθει στην Αθήνα και ο Γκαστόν Ερνάντες. Σύμφωνα με τους Αργεντινούς ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τη Σαν Λορέντσο με αρκετούς όρους (ακόμα και για μετακίνηση στη Νότιγχαμ Φόρεστ), με τον νεαρό στόπερ να είναι έτοιμος να έρθει κι αυτός στον ελληνικό σύλλογο. 

Αυτοί οι δύο δεν είναι οι μόνοι στόπερ που ο Ολυμπιακός αναμένεται να κλείσει. Αφού η μεταγραφή του Αμπέι από τη Ρέντιγνκ, αναμένεται να ολοκληρωθεί κι αυτή μέσα στην ημέρα.