Στον Ολυμπιακό ο Κάρμο ως δανεικός από τη Νότιγχαμ, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Στον Ολυμπιακό ο Κάρμο ως δανεικός από τη Νότιγχαμ, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Δημήτρης Χούπης 22:11 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:01 - 24.08.2024

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκλεισε τον Νταβίντ Κάρμο και θα τον δώσει κατευθείαν δανεικό στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ θα γίνει όπως φαίνεται ο Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος θα δοθεί κατευθείαν δανεικός στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Είναι γνωστό εδώ και περίπου δύο μέρες ότι ο 25χρονος θα επέστρεφε στους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο ένα δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ανέφερε ότι θα κλείσει τελικά στη Νότιγχαμ και θα πάει στην ομάδα του Πειραιά ως δανεικός. Αυτό το ρεπορτάζ ήρθε να το επιβεβαιώσει όμως και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος με ανάρτηση στο twitter ανέφερε ότι ο Κάρμο έχει κλείσει στην αγγλική ομάδα, η οποία για να τον αποκτήσει από την Πόρτο έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των έντεκα εκατομμυρίων ευρώ συν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ μπόνους. Το συμβόλαιο του παίκτη θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά αυτή τη σεζόν θα αγωνιστεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Ανγκολέζος μάλιστα αναμένεται να έρθει σήμερα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή των «ερυθρολεύκων» και να ετοιμαστεί για το παιχνίδι με την Athens Kallithea για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στο παιχνίδι με την ομάδα των Νοτίων Προαστίων μάλιστα το Γ. Καραϊσκάκης αναμένεται να είναι κατάμεστο. Συγκεκριμένα, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν μεγάλο ενθουσιασμό για τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα και όπως όλα δείχνουν το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αφού έχουν κοπεί μέχρι στιγμής κοντά στα 27.000 εισιτήρια.