Ώρες... Κάρμο στον Ολυμπιακό: Η μεγάλη επιστροφή

Ο Νταβίντ Κάρμο

i

© ΙΜΑGO

Ώρες... Κάρμο στον Ολυμπιακό: Η μεγάλη επιστροφή

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:25 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 23.08.2024

Μετά από ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια, ο Νταβίντ Κάρμο και ο Ολυμπιακός ετοιμάζονται να ακολουθήσουν ξανά κοινή πορεία. Ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει μία μεταγραφή, η οποία πρόκειται να αποτελέσει ρεκόρ για τα δεδομένα της χώρας.

Σε ένα σήριαλ... επιπέδου Netflix εξελίχθηκε η υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο, όμως ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα. Ο Πορτογάλος στόπερ και οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν ξανά κοινή πορεία, η οποία ολοκληρώθηκε με πολύ όμορφο τρόπο την περασμένη σεζόν.

Ο 25χρονος ήταν ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που κράτησε στα χέρια του το τρόπαιο του Conference League, το βράδυ της 29ης Μαΐου. Παρόλα αυτά, όταν τελείωσαν οι πανηγυρισμοί αυτού του ιστορικού επιτεύγματος, άρχισαν οι ερωτήσεις. «Θα μείνει ο Κάρμο στον Ολυμπιακό;», «Θα πουλήσει αλλού τον Κάρμο η Πόρτο;» και άλλες πολλές απορίες ξεκίνησαν να γεννούνται για τον υψηλόσωμο αμυντικό.

Μετά από πολύ καιρό και συγκεκριμένα στα μέσα του καλοκαιριού, η απάντηση ήρθε και αυτή δεν είχε θετική χροιά. Ο Ολυμπιακός πρόσφερε 12 εκατομμύρια ευρώ, η Πόρτο συμφώνησε και όλα έδειχναν άφιξη του στόπερ στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, μία κουβέντα του παίκτη με τον Βίτορ Μπρούνο - προπονητή των «Δράκων» - ήταν αρκετή για να τον πείσει να παραμείνει στην πατρίδα του. Ο τεχνικός είπε στον Κάρμο πως τον υπολογίζει, εντούτοις δεν τήρησε τον λόγο του και ο αμυντικός δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την περίσταση και προσέγγισε ξανά την πλευρά του αμυντικού. Ενός αμυντικού που άλλαξε στάση στην πορεία και που είδε ζεστά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Μέχρι να πέσουν υπογραφές και να υπάρξουν ανακοινώσεις, ο Πορτογάλος ανήκει στην Πόρτο. Παρόλα αυτά, όλα δείχνουν πως ο ίδιος θα γίνει ξανά κάτοικος Πειραιά, με την άφιξή του να πιθανολογείται πως θα συμβεί εντός του Σαββατοκύριακου αν όχι της Δευτέρας.

Για να πραγματοποιηθεί αυτή, βέβαια, ο Ολυμπιακός θα κάνει μεταγραφή ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η «A Bola» σε δημοσίευμά της, το οποίο αποκαλύπτει τα οικονομικά δεδομένα για την υπόθεση Κάρμο. Σύμφωνα με το Μέσο, οι Πειραιώτες θα βγάλουν από τα ταμεία τους 11 εκατ. ευρώ, συν ακόμα τέσσερα που θα είναι με μορφή μπόνους. Βέβαια, ο ρεπόρτερ, Μπρούνο Αντράντε, υποστηρίζει πως αυτό το ποσό θα το δώσει η Νότιγχαμ Φόρεστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει, πάντως, τις επόμενες ώρες. Το κλίμα - όπως διαβάσατε και στο Sportal - είναι θετικό, οι συζητήσεις πάνε καλά και αν δεν αλλάξει κάτι, ο Κάρμο θα ανήκει στον Ολυμπιακό τα επόμενα 24ωρα.