Τι λένε οι Πορτογάλοι για Κάρμο και Ολυμπιακό: «Καμία συμφωνία – Δεν φεύγει κανείς μέχρι το Σάββατο»

Τι λένε οι Πορτογάλοι για Κάρμο και Ολυμπιακό: «Καμία συμφωνία – Δεν φεύγει κανείς μέχρι το Σάββατο»

Sportal newsroom 09:50 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 22.08.2024

Διαφορετική διάσταση δίνουν το σύνολο των πορτογαλικών ΜΜΕ σχετικά με την υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο και το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η επιθυμία του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο και μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης προέκυψε η πληροφορία ότι η υπόθεση είναι σε πολύ καλό δρόμο, με τις προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη να παίζουν σημαντικό ρόλο.

Τα ρεπορτάζ από τη χώρα μας φαίνεται ότι ήχησαν «συναγερμό» στην Πορτογαλία, διότι αντίστοιχα το σύνολο των ΜΜΕ από την Ιβηρική χερσόνησο, έδωσαν συνέχεια στο θέμα, αλλά η διάσταση που δίνουν είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «A Bola», ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση και μάλιστα από την Πόρτο τονίζουν ότι δεν πρόκειται να φύγει κανένας παίκτης μέχρι το Σάββατο και μέχρι το ματς με τη Ρίο Άβε.

«Ο κεντρικός αμυντικός από την Ανγκόλα δεν έχει λάβει καμία πρόταση. Οι Έλληνες πιέζουν για συμφωνία με την Πόρτο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο συλόγων, ωστόσο δεν έχει κλείσει καμία πόρτα. Μέχρι το Σάββατο κανείς δεν θα φύγει από την ομάδα.

Μια πηγή πολύ κοντά στον Νταβίντ Κάρμο διέψευσε στην “A BOLA” οποιαδήποτε συμφωνία με τον παίκτη για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Μέχρι σήμερα, ούτε ο ατζέντης του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, ούτε ο ίδιος ο παίκτης είχαν συναντήσεις με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, για την ολοκλήρωση μεταγραφής.

Το ίδιο ισχύει και για την Πόρτο. Στην Ελλάδα αναφέρεται ότι οι ενέργειες του Ευάγγελου Μαρινάκη ήταν καθοριστικές στο να κάτσουν ξανά οι δύο σύλλογοι για να επισφραγίσουν το deal. “Καμία συμφωνία”, ήταν η κατηγορηματική απάντηση από πηγές με τις οποίες επικοινώνησε η εφημερίδα μας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον Ανγκολέζο διεθνή.

Στα τέλη Ιουνίου, ο Ολυμπιακός ήρθε με μια ισχυρή προσφορά 12 εκατ. ευρώ, συν 3 εκατ. ευρώ σε μπόνους. Η Πόρτο ήταν πρόθυμη να αφήσει τον αμυντικό, αλλά ήταν ο ίδιος ο Κάρμο που απέρριψε τη μεταγραφή εκείνη τη στιγμή, καθώς ήθελε να αφήσει το στίγμα του με τους Πόρτο. Η αλήθεια είναι ότι ο Ανγκολέζος είχε πολύ λίγο χώρο στις αρχικές επιλογές του Βίτορ Μπρούνο, καθώς χρησιμοποιήθηκε μόνο για 16 λεπτά του Super Cup, κόντρα στη Σπόρτινγκ.

Σε κάθε περίπτωση, και όπως έχουμε ήδη δει, μέχρι το Σάββατο, ημέρα του αγώνα με τη Ρίο Άβε, δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις από την ομάδα της Πόρτο. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πιέσει για τη μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όχι μόνο τη φαντασία του αλλά και το πορτοφόλι του για να πείσει τους “Δράκους”. Δεν αποκλείεται για 15 εκατ. ευρώ η Πόρτο να σκεφτεί να διαπραγματευτεί για την παραχώρηση του κεντρικού αμυντικού», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ των Πορτογάλων.

«Ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον Σαντιάγο Έσε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:25 - 22.08.2024

«Ενδιαφέρον της Νιουκάστλ για τον Σαντιάγο Έσε»

Σύμφωνα με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο, Γκαστόν Εντούλ η Νιουκάστλ εξετάζει την περίπτωση του Σαντιάγο Έσε και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του ως το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!