«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κάρσντορπ»

Ρικ Κάρσντορπ

i

© Imago

«Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κάρσντορπ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:12 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 24.06.2024

Ο Ρικ Κάρσντορπ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Ιταλοί.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως εξετάζει σοβαρή την περίπτωση του Ρικ Κάρσντορπ, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ο 29χρονος μπακ της Ρόμα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντε Ρόσι για τη νέα σεζόν κι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Corriere della Sera», η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με σκοπό να τον «ντύσει» στα κιτρινόμαυρα.

Εκτός της συμφωνίας με τον δεξιό οπισθοφύλακα, η ΑΕΚ θα πρέπει να τα βρει και με τη Ρόμα, η οποία θέλει να τον πουλήσει, αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο τρεις φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας εντάχθηκε στους «Τζαλορόσι» το καλοκαίρι του 2017 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 157 εμφανίσεις, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Φέγενορντ.

Οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με την Χιρόνα για τον Κάλενς

Εδώ και αρκετές ημέρες είχε δρομολογηθεί η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Χιρόνα, προκειμένου ο δανεισμός του Άλεξ Κάλενς, να μετατραπεί σε ελεύθερη μεταγραφή. Ήταν άλλωστε εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα, να παραμείνει ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός στην Ένωση και την επόμενη σεζόν.

Η ΑΕΚ οριστικοποίησε χθες (23/6) την συμφωνία με την ισπανική ομάδα, προφανώς σε ποσό ενδεχομένως και χαμηλότερο από την οψιόν που υπήρχε. Και ουσιαστικά ο Κάλενς παραμένει... κιτρινόμαυρος. Απλώς μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και σήμερα (24/6), να υπάρξουν ανακοινώσεις επίσημες κι από τις δύο ομάδες.

«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:58 - 23.06.2024

«Θεωρώ πως το προβάδισμα το έχει...»: Ποιος θα κατακτήσει τη Stoiximan Super League σύμφωνα με το ChatGPT

Στην ερώτηση «Ποιος θεωρείς πως θα πάρει το πρωτάθλημα» απάντησε η τεχνητή νοημοσύνη, με το ChatGPT να... λέει τη δική του γνώμη για το ποιος θα βρεθεί στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Ο Κάλενς βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του Περού και συμμετέχει στο Copa America. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει πιθανότατα ολόκληρο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Θα ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις της Ένωσης, λίγο πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 24 Ιουλίου.