Καρβαλιάλ: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω στην παράταση, σε τέτοια ματς θες και την τύχη»

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©intime

Καρβαλιάλ: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω στην παράταση, σε τέτοια ματς θες και την τύχη»

Sportal newsroom 00:27 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 14.08.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στάθηκε στην εικόνα των παικτών του στην παράταση, τονίζοντας ότι ήταν καλύτεροι, ενώ σχολίασε ότι σε αυτά τα ματς πάντα θες και την τύχη με το μέρος σου.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τον Παναθηναϊκό με 7-6 (0-0 κ.δ.) και έμεινε εκτός από τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

Στο τέλος του αγώνα ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Κάρλος Καρβαλιάλ σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σκοράρει ένα γκολ, ειδικά στην παράταση. Ενώ την ίδια ώρα τόνισε ότι οι παίκτες του τα έδωσαν όλα, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση. Στο τέλος ο Πορτογάλος μάλιστα ανέφερε ότι για να πάρεις μια πρόκριση θες και τύχη, την οποία ο Ολυμπιακός δεν την είχε. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Ήταν ισορροπημένο ζευγάρι, οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος. Στην παράταση αξίζαμε κάτι παραπάνω γιατί είχαμε αρκετές ευκαρίες αλλά δεν σκοράραμε, οπότε πήγαμε στα πέναλτι. Εκεί η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε και στα πέναλτι πάντα χρειάζεται λίγο η τύχη.

Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες στην αρχή και εμείς είχαμε στην παράταση. Αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Σε τέτοια ματς όταν θες την πρόκριση, χρειάζεσαι και την τύχη με το μέρος σου. Χάσαμε έναν στόχο, αλλά έχουμε ακόμα δύο και θα τα δώσουμε όλα».