«Ο Καρβαλιάλ μου έλεγε "κάνε ό,τι θες στο γήπεδο"»

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

Κάρλος Καρβαλιάλ/©Intime

«Ο Καρβαλιάλ μου έλεγε "κάνε ό,τι θες στο γήπεδο"»

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 18:09 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 10.09.2024

Στη συνεργασία του με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στάθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπάρι Μπάναν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Τον Ιούλιο του 2015, ο Κάρλος Καρβαλιάλ έγινε επίσημα προπονητής της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, εκεί όπου κατέγραψε τα περισσότερα ματς απ' ότι σε οποιονδήποτε άλλο πάγκο. Από τα... χέρια του πέρασε και ο πρώην ποδοσφαιριστής, Μπάρι Μπάναν, ο οποίος μόνο ευχάριστες αναμνήσεις είχε από την κοινή τους συνύπαρξη.

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου μίλησε για την κοινή θητεία με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και μεταξύ άλλων υποστήριξε πως είναι πολύ χαρούμενος που τον γνώρισε. Παράλληλα, ο Βρετανός υποστήριξε πως ο πάλαι ποτέ τεχνικός της ομάδας του είχε δώσει άπλετη ελευθερία στο γρασίδι, επιτρέποντάς του να κάνει ότι θέλει.

Πόσο κοστίζει πραγματικά μία μεταγραφή στην Ελλάδα;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:39 - 10.09.2024

Πόσο κοστίζει πραγματικά μία μεταγραφή στην Ελλάδα;

«Γιατί απλά δεν δίνει τα λεφτά να πάρει τον τάδε;», αποτελεί μία από τις κλασσικές ερωτήσεις ενός φιλάθλου τόσο το καλοκαίρι όσο και τον Γενάρη. Πόσο όμως κοστίζει πραγματικά μία μεταγραφή στην Ελλάδα και ειδικά στη Stoiximan Super League;

«Ήταν υπέροχο για μένα που γνώρισα τον Κάρλος σε εκείνο το σημείο της καριέρας μου. Μου έδωσε την ελευθερία να απολαύσω ξανά το ποδόσφαιρό. Με έκανε να νιώσω καλά, σαν να έπαιζα με την ελευθερία ενός παιδιού. Η καλύτερη συμβουλή που μου έδωσε ήταν να μου πει "κάνε ότι θες στο γήπεδο". Με άφηνε να έχω πάντα την μπάλα στην κατοχή μου και να τη κάνω ότι θέλω.

Υπερασπίζεται ένα στυλ παιχνιδιού που προσαρμόζεται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι παθιασμένος με το παιχνίδι και έχει πνεύμα νικητή. Είναι απίστευτος προπονητής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπανάν, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην «O Jogo».

Καρβαλιάλ: «Είμαι εξαντλημένος, επέστρεψα από τις διακοπές κι έπεσα σ' ένα ματς που έκρινε τη συνέχεια στην Ευρώπη»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπράγκα στα μέσα Αυγούστου όταν και κρινόταν η παρουσία της στην Ευρώπη και ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει οι υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Ο 58χρονος κόουτς μετά το ισόπαλο ματς με τη Ζιλ Βιθέντε σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στη δύσκολη εκκίνηση τη φετινή σεζόν.

«Είμαι εξαντλημένος, είμαι προπονητής. Ομολογώ, είμαι πραγματικά κουρασμένος. Επέστρεψα από τις διακοπές κι από τον ήλιο και ξαφνικά έπεσε γεμάτος αδρεναλίνη σε ένα παιχνίδι που έκρινε τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τρεις μέρες μετά άλλο ένα παιχνίδι, πέντε μέρες μετά, εξασφαλίσαμε την είσοδό μας στο Europa League. Την Πέμπτη ήταν το παιχνίδι, μετά VIDEO και ανάλυση για τη Ζιλ Βιθέντε. Αν χρειάζομαι εγώ να ανασάνω, μπορώ να φανταστώ τους παίκτες που παίζουν σχεδόν πάντα 90 λεπτά σε συνεχόμενα ματς», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.