Καρβαλιάλ: «Είμαι εξαντλημένος, επέστρεψα από τις διακοπές κι έπεσα σ' ένα ματς που έκρινε τη συνέχεια στην Ευρώπη»

Φωτ. IMAGO

Καρβαλιάλ: «Είμαι εξαντλημένος, επέστρεψα από τις διακοπές κι έπεσα σ' ένα ματς που έκρινε τη συνέχεια στην Ευρώπη»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:41 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 02.09.2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ισόπαλο ματς της Μπράγκα με τη Ζιλ Βιθέντε ανέφερε πως είναι αρκετά κουρασμένος τόσο εκείνος όσο κι οι ποδοσφαιριστές του μετά τα τόσο απαιτητικά ματς σε Πορτογαλία κι Ευρώπη.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπράγκα στα μέσα Αυγούστου όταν και κρινόταν η παρουσία της στην Ευρώπη και ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει οι υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Ο 58χρονος κόουτς μετά το ισόπαλο ματς με τη Ζιλ Βιθέντε σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στη δύσκολη εκκίνηση τη φετινή σεζόν.

«Είμαι εξαντλημένος, είμαι προπονητής. Ομολογώ, είμαι πραγματικά κουρασμένος. Επέστρεψα από τις διακοπές κι από τον ήλιο και ξαφνικά έπεσε γεμάτος αδρεναλίνη σε ένα παιχνίδι που έκρινε τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τρεις μέρες μετά άλλο ένα παιχνίδι, πέντε μέρες μετά, εξασφαλίσαμε την είσοδό μας στο Europa League. Την Πέμπτη ήταν το παιχνίδι, μετά VIDEO και ανάλυση για τη Ζιλ Βιθέντε.

Αν χρειάζομαι εγώ να ανασάνω, μπορώ να φανταστώ τους παίκτες που παίζουν σχεδόν πάντα 90 λεπτά σε συνεχόμενα ματς», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 3 Οκτωβρίου για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Βαλμπουενά: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στη καρδιά μου, όταν σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι ιδιαίτερο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:38 - 02.09.2024

Βαλμπουενά: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στη καρδιά μου, όταν σκοράρεις σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι ιδιαίτερο»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Cosmote TV μετά το ισόπαλο ματς της Athens Kallithea με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!