Επιστρέφει στους πάγκους ο Καρβαλιάλ - Ποια ομάδα αναλαμβάνει

Κάρλος Καρβαλιάλ

i

©Intime

Επιστρέφει στους πάγκους ο Καρβαλιάλ - Ποια ομάδα αναλαμβάνει

Κώστας Τόπας 09:13 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 12.08.2024

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους.

Ριζικές είναι οι αλλαγές στις τάξεις της Μπράγκα, καθώς η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας αποφάσισε να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία τον Ντάνιελ Σόουσα.

Ο 39χρονος προπονητής απολύθηκε από τη θέση του και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, αυτό έγινε διότι η διοίκηση θεώρησε ότι δεν υπήρχε πρόοδος στην ομάδα. Το αποτέλεσμα (0-0) επί της Σερβέτ προκάλεσε ανησυχίες στη διοίκηση και με την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Αμαδόρα, ο Σόουσα απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μπράγκα.

«Η Μπράγκα ενημερώνει ότι ο Ντάνιελ Σόουσα δεν είναι πλέον προπονητής της βασικής ομάδας, με άμεση ισχύ. Οι βοηθοί του Φρανσίσκο Μάτος, Μάξι Περέιρα, Ρικάρντο Ριμπέιρο, Άμπελ Πιμέντα, Κάρλος Γκόμες και Μιγκέλ Μπάστος φεύγουν επίσης από τον σύλλογο μαζί του, η Μπράγκα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ντάνιελ Σόουσα και την τεχνική του ομάδα για την αφοσίωση και τη δέσμευσή τους στο Club τους τελευταίους μήνες. Το όνομα του νέου προπονητή της Μπράγκα θα επισημοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι ιθύνοντες του πορτογαλικού κλαμπ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «A Bola» αλλά και η «Record» φαβορί για να αναλάβει τα ηνία της Μπράγκα είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, έχει δουλέψει στο παρελθόν στην Μπράγκα και συγκεκριμένα το 2006 και από το 2020 μέχρι το 2022.

Οπως όλα δείχνουν η επιστροφή του στους πάγκους είναι θέμα χρόνου, μιας και η Μπράγκα θέλει να διευθετήσει τις λεπτομέρειες προκειμένου ο Καρβαλιάλ να αναλάβει τα ηνία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!