Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Καρβαχάλ: Υπέστη ρήξη χιαστού και μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Ο Ντάνι Καρβαχάλ με τη φανέλα της Ρεάλ - Φωτ. IMAGO

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για Καρβαχάλ: Υπέστη ρήξη χιαστού και μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Κώστας Τόπας 08:21 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:21 - 06.10.2024

Ο Ντάνι Καρβαχάλ επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους των ανθρώπων της Ρεάλ, αφού ενημέρωσε ότι υπέστη ρήξη χιαστού!

Ο Ντάνι Καρβαχάλ αποχώρησε τραυματίας και σφαδάζοντας από τους πόνους, από το Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ και η ομάδα του φοβόταν ότι ο Ισπανός υπέστη σοβαρό τραυματισμό. Κάτι που επιβεβαιώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (06/01), όταν ο ίδιος ο παίκτης δημοσίευσε στα κοινωνικά του δίκτυα αυτό που φοβόταν. Εχει σκίσει τον χιαστό στο δεξί γόνατο και θα πρέπει να χειρουργηθεί. 

«Ένας τραυματισμός επιβεβαιώθηκε σοβαρός χιαστός σύνδεσμος, θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση και να είμαι εκτός αγωνιστικού χώρου για μερικούς μήνες.

Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσω την αποθεραπεία και να επιστρέψω σαν θηρίο. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τα μηνύματά σας, νιώθω πολύ αγάπη», έγραψε ο Καρβαχάλ σε φωτογραφία που ανήρτησε στα social media μέσα από το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για να κάνει τις εξετάσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να αναβάλει την επίσημη ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Ντάνι Καρβαχάλ για το πρωί της Κυριακής (06/10) αλλά ήταν ο ίδιος ο παίκτης που επιβεβαίωσε ο τραυματισμός επηρέασε σοβαρά τους χιαστούς του.

Υπενθυμίζεται πως ο πολύπειρος μπακ αποχώρησε σφαδάζοντας στο 90+4' και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πολύ σοβαρό τραυματισμό. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός σε μία προσπάθεια ν' απομακρύνει, βρήκε... αέρα την ώρα που αντίπαλός του βρήκε μπάλα, με αποτέλεσμα να πέφτει στο έδαφος και να αδυνατεί να πατήσει το πόδι του στο χορτάρι.

Μερικά λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αντσελότι εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου και κλήθηκε να μιλήσει για τον τραυματισμό του Καρβαχάλ: «Μοιάζει με αρκετά σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Πρέπει να το αξιολογήσουν τις επόμενες ώρες, τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι στεναχωρημένα, ανήσυχα, γιατί έχει συμβεί κάτι που ελπίζω να μην γίνει ποτέ. Συμβαίνει πολλές φορές στο καλεντάρι, δυστυχώς έχει συμβεί σε έναν πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς. Είναι θεμελιώδης παίκτης για εμάς, λόγω της εμπειρίας, της προσωπικότητας, του επαγγελματισμού του. 

Έχω μιλήσει λίγο μαζί του, είναι στεναχωρημένος, απογοητευμένος, αλλά δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε. Ας δούμε τι λένε οι γιατροί και μετά να σκεφτούμε την επόμενη ημέρα. Ο γιατρός δεν μου είπε τι τραυματισμός στο γόνατο είναι, πρέπει να κάνει εξετάσεις, αλλά είναι σοβαρό».