Τραγική φιγούρα ο Πίνο που ενεπλάκη στον τραυματισμό του Καρβαχάλ: Ξέσπασε σε κλάματα, δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη!

Η στιγμή του τραυματισμού του Ντάνι Καρβαχάλ - Φωτ. IMAGO

Τραγική φιγούρα ο Πίνο που ενεπλάκη στον τραυματισμό του Καρβαχάλ: Ξέσπασε σε κλάματα, δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη!

Κώστας Τόπας 15:43 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 07.10.2024

Ο Γέρεμι Πίνο δεν μπορούσε να πιστέψει πώς τραυμάτισε τον Ντάνι Καρβαχάλ στην αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Ρεάλ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ο Γιέρεμι Πίνο ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε ότι η μονομαχία του με τον Ντάνι Καρβαχάλ, κατέληξε να λήξει με το δεξί γόνατο του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης κατεστραμμένο.

Τα «πέναλτι» Ρέτσου και Περέιρα, το «φάουλ» του Αλόνσο, η διαχείριση του Βαγιαννίδη και η αφελής ΑΕΚ
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 07.10.2024

TALKING POINTS: Τα «πέναλτι» Ρέτσου και Περέιρα, το «φάουλ» του Αλόνσο, η διαχείριση του Βαγιαννίδη και η αφελής ΑΕΚ

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σε ένα ακόμη Talking Points, σχολιάζουν το 0-0 του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο αμυντικός της Ρεάλ σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Πίνο στο 90+3' γύρισε πολύ άσχημα το πόδι του. Αμέσως μπήκε φορείο στον αγωνιστικό χώρο, ο ίδιος έβαλε τα κλάματα από τον πόνο, με τις εικόνες να σοκάρουν. Τελικά, ο Καρβαχάλ υπέστη τρεις συνολικά ρήξεις στο δεξί γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος των Μαδριλένων αυτήν την Κυριακή (06/10).

Τρομερή κίνηση από τη Ρεάλ: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Καρβαχάλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του
LA LIGA

14:50 - 06.10.2024

Τρομερή κίνηση από τη Ρεάλ: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Καρβαχάλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ντάνι Καρβαχάλ, λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Ισπανός αμυντικός.

Οι τελευταίες ώρες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για τον Ισπανό αμυντικό, αλλά έχει νιώσει και τη στοργή και την υποστήριξη πολλών, συμπεριλαμβανομένων των συμπαικτών του. Αλλωστε ο ίδιος ο σύλλογος προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του, λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Ισπανός αμυντικός.

Από την άλλη σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος του Καρβαχάλ, Πίνο, ο οποίος είχε υποστεί κι αυτός στο παρελθόν ρήξη χιαστών την περασμένη σεζόν. Αυτό τον έκανε να χάσει τη σεζόν και τον εμπόδισε από το να είναι πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ισπανίας, μιας και όπως ήταν λογικό δεν βρέθηκε στην αποστολή της «Φούρια Ρόχα».

Οπως αναφέρει η «Marca», ο Γιέρεμι Πίνο δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε με τον Καρβαχάλ και όταν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ξέσπασε σε κλάματα στα αποδυτήρια. Οι άνθρωποι της Βιγιαρεάλ, που είχαν συνεχώς επίγνωση του τι συνέβαινε, προσπάθησαν να παρηγορήσουν τον 21χρονο μεσοεπιθετικό των «κίτρινων υποβρυχίων» που δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει λέγοντας «τι κακή τύχη που έχω».

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που τα μάτια του Πίνο γεμίζουν δάκρυα γιατί βλέπει από κοντά έναν συνάδελφό του με σπασμένο γόνατο. Στις 22 Σεπτεμβρίου ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον τραυματισμό του Τερ Στέγκεν.

«Δεν ήθελα επίτηδες να τον χτυπήσω, ήταν μια συσσώρευση πραγμάτων και δεν μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου και ξέσπασα σε κλάματα. Πέρασα πέντε λεπτά να κλαίω ενώ έπαιζα», είχε πει ο Πίνο.