Το συγκινητικό μήνυμα του Χοσέλου στον Καρβαχάλ: «Σου γράφω με δάκρυα, θα προτιμούσα να ήμουν εγώ»

Ο τραυματισμός του Καρβαχάλ - Φωτ. IMAGO

Το συγκινητικό μήνυμα του Χοσέλου στον Καρβαχάλ: «Σου γράφω με δάκρυα, θα προτιμούσα να ήμουν εγώ»

Κώστας Τόπας 14:25 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 06.10.2024

Ο Χοσέλου θέλησε να σταθεί στο πλευρό του συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Καρβαχάλ, ο οποίος υπέστη τρεις συνολικά ρήξεις στο δεξί του πόδι.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ δεν θα παίξει ξανά αυτή τη σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο δεξί γόνατο που υπέστη το Σάββατο (05/10) στον τελευταίο αγώνα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ (2-0).

Ο δεξιός μπακ των «μερένχες» υπέστη τρεις συνολικά ρήξεις και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος των Μαδριλένων αυτήν την Κυριακή (06/10). Οι τελευταίες ώρες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για τον Ισπανό αμυντικό, αλλά έχει νιώσει και τη στοργή και την υποστήριξη πολλών, συμπεριλαμβανομένων των συμπαικτών του.

«Γράφω με δάκρυα και με την αίσθηση ότι θα προτιμούσα να ήμουν εγώ. Τώρα, έχεις ένα δύσκολο μονοπάτι που μπροστά σου, που ξέρω ότι θα ακολουθήσεις αξιοθαύμαστα. Σε αγαπώ αδερφέ, πάντα μαζί σου», ήταν το συγκινητικό μήνυμα του Χοσέλου στον Καρβαχάλ στο Instagram.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι οι εξετάσεις που έγιναν στον Καρβαχάλ επιβεβαίωσαν «ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, ρήξη έξω παράπλευρου συνδέσμου και ρήξη ιγνυακού τένοντα του δεξιού ποδιού».

Ο Καρβαχάλ αντέδρασε στα social media λέγοντας: «Επιβεβαιώθηκε ένας σοβαρός τραυματισμός χιαστών, θα πρέπει να χειρουργηθώ και να μείνω εκτός δράσης για μερικούς μήνες. Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσω την αποθεραπεία μου και να επιστρέψω ως "θηρίο". Σας ευχαριστώ για όλα σου τα μηνύματά σας. Νιώθω μεγάλη αγάπη».

Ο τραυματισμός προέκυψε σε μια διαμάχη με τον Γιέρεμι Πίνo, στην οποία ο Καρβαχάλ μπλόκαρε το δεξί του πόδι, στο ύψος του γόνατου, σε αυτό του παίκτη της Βιγιαρεάλ, και κατά την πρόσκρουση υπέστη μια αφύσικη κίνηση, τεντώνοντάς το περισσότερο από όσο έπρεπε προς τα πάνω.