Τρομερή κίνηση από τη Ρεάλ: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Καρβαχάλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Ο Ντάνι Καρβαχάλ - Φωτ. IMAGO

Τρομερή κίνηση από τη Ρεάλ: Ανανέωσε το συμβόλαιο του Καρβαχάλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Κώστας Τόπας 14:50 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 06.10.2024

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ντάνι Καρβαχάλ, λίγες ώρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Ισπανός αμυντικός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν περίμενε πολύ για να ανανεώσει τον Ντάνι Καρβαχάλ. Μόλις τρεις ώρες μετά την ανακοίνωση του ιατρικού δελτίου με τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Ισπανός μπακ, ο σύλλογος υπό την προεδρία του Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε την ανανέωση του αμυντικού του για μία ακόμη σεζόν.

Ο Καρβαχάλ, που είχε συμβόλαιο με ισχύ έως το 2025, βλέπει τη συνεργασία του με τους «μερένχες» να παρατείνεται μέχρι το 2026.

«Η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι, όπως είχε προγραμματιστεί, συμφώνησε με τον Ντάνι Καρβαχάλ να επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη μας, ο οποίος παραμένει συνδεδεμένος με τον σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026. Ο Καρβαχάλ έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2002, με μόλις 10 χρόνια, και έπαιξε σε όλες οι κατηγορίες της ομάδας νέων μας από την Alevín B έως την Castilla το 2010. Στις 12 Μαΐου 2004 πρωταγωνίστησε σε μια εμβληματική εικόνα της ιστορίας μας, όταν έβαλε τον πρώτο λίθο της Ρεάλ δίπλα στον τότε επίτιμο πρόεδρο, Αλφρέντο Ντι Στέφανο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «μερένχες».

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Καρβαχάλ έχει κερδίσει 26 τίτλους σε 427 αγώνες: 6 Champions League, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 5 Super Cup Ευρώπης, 4 La Liga, 2 Copa Del Rey και 4 Super Cup Ισπανίας. Ο Ισπανός μπακ είναι ένας από τους πέντε παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν έξι ευρωπαϊκά κύπελλα, ενώ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον τελικό του Champions League, στον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 15ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Νούμερα που επιτρέπουν στον Καρβαχάλ να χαρακτηριστεί θρύλος, τόσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και για την Ισπανία. «Ο Καρβαχάλ είναι επίσης ένας θρύλος της ισπανικής ομάδας, με την οποία υπήρξε διεθνής σε 50 περιπτώσεις. Με τη φανέλα της Ισπανίας έχει κατακτήσει 1 Euro, 1 Nations League, 1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 και 1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών. 19. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να του δείξει όλη την υποστήριξη και στοργή της και του εύχεται ταχεία ανάρρωση ώστε το συντομότερο δυνατόν να απολαύσουμε ξανά το ποδόσφαιρό του στο γήπεδο», καταλήγει η ανακοίνωση της Ρεάλ για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ήδη υποσχεθεί να επιστρέψει στη δράση «όπως ένα θηρίο»