Καρώ: «Δεν το σκέφτηκα και πολύ για να έρθω, ξέρουμε τη δυναμική του ΟΦΗ»

Ανδρέας Καρώ

i

©intime

Καρώ: «Δεν το σκέφτηκα και πολύ για να έρθω, ξέρουμε τη δυναμική του ΟΦΗ»

Sportal newsroom 13:49 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:42 - 14.08.2024

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Ανδρέας Καρώ, έφτασε στο Ηράκλειο και στις δηλώσεις μεταξύ άλλων ανέφερε πως η απόφαση για να συμφωνήσει να έρθει στην κρητική ομάδα ήταν αρκετά εύκολη.

Ο ΟΦΗ έκλεισε τη δεύτερη μεταγραφή της για την καλοκαιρινή περίοδο. Μετά τον Άντριαν Ριέρα η κρητική ομάδα απέκτησε και τον Κύπριο διεθνή στόπερ, Ανδρέα Καρώ. Ο 26χρονος λοιπόν μετά από δύο χρόνια στον ΑΠΟΕΛ, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Ηράκλειο, όπου και έφτασε σήμερα το πρωί (9/6). Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Καρώ έχει διάρκεια δύο χρόνων. 

Ο Κύπριος λοιπόν έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΟΦΗ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν το σκέφτηκε και πολύ για να έρθει στην ομάδα της Κρήτης. Τόνισε δε πως στην Κύπρο ξέρουν τι δυναμική έχει ο ΟΦΗ. Μετά την ανακοίνωσή του ο 26χρονος θα επιστρέψει στην Κύπρο για να ενσωματωθεί με την εθνική του ομάδα, για τα προκριματικά του Euro 2024

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ξέρουμε και στην Κύπρο την δυναμική που έχει ο ΟΦΗ. Δεν το πολυσκέφτηκα, οι άνθρωποι στην ομάδα μου έδειξαν πόσο με θέλουν και δεν ήταν εύκολο να πω όχι. Θέλω να πετύχω, θέλω να αγωνιστώ σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπως έκανα και στο παρελθόν.

Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουμε με τον ΟΦΗ και να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.