Καρυπίδης σε Μορόν: «Μείνε για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Μορόν

i

©intime

Καρυπίδης σε Μορόν: «Μείνε για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Αλέξης Σαββόπουλος 20:48 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 29.08.2024

Νέα επαφή ανάμεσα στον Καρυπίδη και τον Ισπανό επιθετικό με φόντο την ανανέωση του συμβολαίου του. Τι είπε στον παίκτη ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ,τι απάντησε αυτός.

Νέα επαφή ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Λόρεν Μορόν υπήρξε σήμερα, με θέμα, τι αλλο, την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμη δυο χρόνια. Οι δυο πλευρές έβαλαν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, λίγες μέρες πριν κλείσει το μεταγαφικό παράθυρο. Ο ισχυρός άνδρας του Αρη, μετέφερε στον παίκτη, ότι οι προτάσεις που έχουν έρθει για αυτόν στην ΠΑΕ δεν κρίνονται ικανοποιητικές και του επανέλαβε την επιθυμία του club να του κάνει επέκταση και ταυτόχρονη αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του. Να ισχύσει δηλαδή κανονικά το φετινό με βελτιωμένους όμως οικονομικούς όρους και συνάμα να γίνει επέκταση για αλλά δυο χρονια.

Άρης: Η «καυτή» πατάτα του Λόρεν Μορόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:10 - 19.08.2024

Άρης: Η «καυτή» πατάτα του Λόρεν Μορόν

Το κρίσιμο τελευταίο 20ήμερο για τη Σαουδική Αραβία, η καθημερινή διαχείριση του Ισπανού από τον Μάντζιο και στο… βάθος η πρόθεση κατάθεσης πρότασης ανανέωσης του Άρη για ακόμη τρία χρόνια με ένα εκατ. ετησίως.

Ο Μορόν απο τη δική του την πλευρά ήταν στο ίδιο μήκος και δείχνει μια διάθεση να παραμείνει στον Αρη ανανεώνοντα το συμβόλαιό του, αφού όπως μετέφερε στον Καρυπίδη, νιώθει πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και εκτιμά το γεγονός ότι ο Αρης… ανέστησε την καριέρα του. Ο ιδιοκτήτης του Αρη του είπε μεταξύ άλλων: “θέλω να παραμείνεις γιατί προέχει το συμφέρον της ομάδας. Να είναι ισχυρή η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της. Παρότι η ΠΑΕ θα μπορούσε να επωφεληθεί χρήματα από τη μεταγραφή του και θα υποστεί οικονομική ζημιά, αυτό στην παρούσα φάση μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και τίθεται σε πρώτη προτεραιότητα το αγωνιστικό όφελος της ομάδας”.

Επίσης του ξεκαθάρισε ότι θέμα μεταγραφής θα τεθεί μόνο αν έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση με καλά λεφτά για τον σύλλογο στο μέλλον. Μένει να δούμε αν το καλό κλίμα που υπήρξε και σήμερα, μεταφραστεί σε ένα νέο συμβόλαιο για τον Ισπανό που θα βάλει οριστικά τέλος στο σήριαλ.