Στην Σαμπντόρια ο Κασάμι

Στην Σαμπντόρια ο Κασάμι

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:13 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 14.08.2024

Η Σαμπντόρια ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/9) την απόκτηση του 31χρονου μέσου Παϊτίμ Κασάμι.

Ποδοσφαιριστής της Σαμπντόρια είναι με κάθε επισημότητα ο Παϊτίμ Κασάμι. Οι Γενοβέζοι ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (14/9) τη συμφωνία τους με τον Ελβετό μέσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και θα είναι ο πρώτος σταθμός του Παϊτίμ Κασάμι μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό.

Nα σημειώσουμε πως ο Κασάμι επέστρεψε στην Ιταλία, μετά από 12 χρόνια.

Το αντίο του Κασάμι στον Ολυμπιακό και το σχόλιο του Μίτσελ

Ο 31χρονος μέσος, ο οποίος υπηρέτησε τους «ερυθρόλευκους» σε δύο διαφορετικές θητείες δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά μέσω ανάρτησής του στα social media.

«Αγαπητή οικογένεια του Ολυμπιακού, ποτέ δεν είναι εύκολο να πεις αντίο. Κατέχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Γράψαμε ιστορία μαζί κι εκείνες οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα. Σας ευχαριστώ για όλα. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία αυτή τη σεζόν κι όχι μόνο. Μια φορά Θρύλος, πάντα Θρύλος», έγραψε ο Κασάμι. 

Ο Μίτσελ έσπευσε να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση του Ελβετού μέσου, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Και στην πρώτη του θητεία (2014/15), αλλά και στην περσινή. «Σ’ ευχαριστώ πολύ Παϊτίμ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη συμπεριφορά σου και τη σκληρή δουλειά σου κάθε μέρα είτε έπαιζες είτε όχι, επειδή είσαι επαγγελματίας. Ήταν συναρπαστικό που σε γνώρισα. Καλή τύχη σε οπουδήποτε αποφασίσεις να συνεχίσεις. Είμαι ένας επιπλέον φαν σου», έγραψε ο Ισπανός τεχνικός.