«Ράμος, Ντε Χέα, Κασάμι και Βάτσλικ: Αυτοί είναι οι αστέρες που ψάχνουν ομάδα»
i

© Intime (Sportal)

«Ράμος, Ντε Χέα, Κασάμι και Βάτσλικ: Αυτοί είναι οι αστέρες που ψάχνουν ομάδα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:24 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 14.08.2024

Τη λίστα με τους ελεύθερους σούπερ σταρ ανά την Ευρώπη δημοσιοποίησε η γερμανική «Blick» και ανάμεσα στους Σέρχιο Ράμος, Νταβίντ Ντε Χέα και Έντεν Αζάρ, βρίσκονταν και οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι και Τόμας Βάτσλικ.

Αφιέρωμα στους ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι και αναζητούν τη νέα τους ομάδα έκανε η ελβετική «Blick», το οποίο αφορούσε αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στη λίστα υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και ανάμεσα τους υπήρχαν δύο παίκτες που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό

Bάτσλικ και Κασάμι ανάμεσα στους σούπερ σταρ

Πιο αναλυτικά, στη λίστα που περιλάμβανε τους Νταβίντ Ντε Χέα, Σέρχιο Ράμος, Τομ Ντέιβις, Έντεν Αζάρ, Ανταμά Τραορέ, Αλέξις Σάντσεθ, Αντρέ Μορέιρα, Μάριο Γκαβράνοβιτς και Αντμίρ Μεχμέντι, συμπεριλήφθηκαν οι Παϊτίμ Κασάμι και Τόμας Βάτσλικ.  

Σε πρώτο χρόνο, όσον αφορά τον Ελβετό μέσο, η ιστοσελίδα τόνισε ότι: «Ο ποδοσφαιριστής με τις 12 εμφανίσεις στην Εθνική Ελβετίας, υπέγραψε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μετά το πέρασμα του στη Βασιλεία το περασμένο καλοκαίρι. Όμως δεν μπόρεσε να "πιάσει" στο λιμάνι. Δεν είναι γνωστό που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κασάμι, ο οποίος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε ομάδες από Αγγλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ελβετία».

Το συμβόλαιο του 31χρονου ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι και ο ίδιος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μαρτίνεθ, επομένως αποτέλεσε παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους».

Σε δεύτερο χρόνο, η «Blick» στάθηκε και στην περίπτωση του Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος είχε πιο σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό σε σχέση με τον Κασάμι. Η ιστοσελίδα στο αφιέρωμα της υποστήριξε για τον γκολκίπερ ότι: «Ο πρώην τερματοφύλακας της Βασιλίας ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό τη θητεία του στην αγγλική, Χάτερσφιλντ. Ο Τσέχος θα πρέπει να βρει νέο μέρος για να αγωνιστεί, έπειτα από μόλις έξι μήνες. Πρόσφατα η Κολωνία, μάλιστα, του έκανε προσφορά, όμως ο Βάτσλικ αρνήθηκε». 

Ολυμπιακός: «Οι τιμωρίες από την UEFA είναι εξοντωτικές - Κανένα καπνογόνο και λέιζερ»
EUROPA LEAGUE

15:52 - 09.08.2023

Ολυμπιακός: «Οι τιμωρίες από την UEFA είναι εξοντωτικές - Κανένα καπνογόνο και λέιζερ»

Με αφορμή την επερχόμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκενκ, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τον Ιούλιο του 2021 ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Τόμας Βάτσλικ, όμως ο ίδιος ποτέ δεν αποτέλεσε τον τερματοφύλακα που θα εμπνεύσει 100% εμπιστοσύνη. Τον Ιανουάριο του 2023 παραχωρήθηκε στη Χάντερσφιλντ, όμως τελικά τα πράγματα δεν πήγαν καλά ούτε εκεί.