Απίστευτη επίθεση Κασάνο κατά του Ρονάλντο: «Δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. Ας βάλει και 3.000 γκολ»
i

©imago

Απίστευτη επίθεση Κασάνο κατά του Ρονάλντο: «Δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. Ας βάλει και 3.000 γκολ»

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:50 - 11.10.2024

Αφοπλιστικός και ιδιαίτερα σκληρός ήταν για ακόμα μία φορά ο Αντόνιο Κασάνο με τις δηλώσεις του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς αποκάλυψε μία έντονη συνομιλία που είχαν, αφού πρώτα τον είχε κατηγορήσει πως δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ στην διαμάχη ενεπλάκη και η αδερφή του Πορτογάλου.

Ο Αντόνιο Κασάνο, πέρα από ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, είναι και ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Ο πρώην Ιταλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε κάνει το πέρασμά του και από την Ρεάλ Μαδρίτης μεταξύ 2006 και 2007, άσκησε έντονη κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στον νυν παίκτη της Αλ Νασρ, με αυτή τη φορά, να αποκαλύπτει στο podcast του Gianluca Gazzoli τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον Πορτογάλο.

Συγκεκριμένα ο Κασάνο είχε δηλώσει για τον Ρονάλντο πως δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο: «Ο Ρονάλντο δεν ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο. Ας βάλει και 3.000 γκολ, δεν δίνω δεκάρα».

Φυσικά ο Ρονάλντο δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και του απάντησε με ένα μήνυμα λέγοντάς του: «Δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις αυτό. Σκόραρες μόνο 150 γκολ, κέρδισες μόνο τέσσερις τίτλους».

Ο 42χρονος πρώην Ιταλός ποδοσφαιριστής είπε πως είδε έναν αριθμό στο κινητό του, ο οποίος είχε ισπανικό κωδικό και μόλις το άνοιξε, αντίκρισε το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο, όλα τα τρόπαια που είχε κερδίσει και στην συνέχεια ένα φωνητικό μήνυμα, στο οποίο του έλεγε πως δεν τον σέβεται. Ωστόσο ο Κασάνο, φρόντισε να αποκαλύψει την απάντησή του.

«Η απάντησή μου ήταν."Αγαπητέ Κριστιάνο Ρονάλντο, άκουσέ με. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν σε σεβάστηκα γιατί δεν σε συμπαθούσα ως παίκτη», αλλά δεν σταμάτησε εκεί, συμπλήρωσε στο podcast πως η Γιουβέντους τον πήρε για έναν συγκεκριμένο λόγο, αλλά αποδείχθηκε λανθασμένη απόφαση.

«Η Γιουβέντους τον πήρε για να κατακτήσει το Champions League και τα πήγαν μαζί του χειρότερα από πριν. Επίσης είχαν πάρει το πρωτάθλημα χωρίς αυτόν. Θεωρώ πως απέτυχε».

Στην διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών, πήρε μέρος και η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας με σθένος τον CR7. Μάλιστα, Η Έλμα Αβέιρο, ήταν η πρώτη που απάντησε δημόσια στην κριτική του Κασάνο.

«Δεν ξέρω αυτόν τον καημένο (Κασάνο) και δεν με νοιάζει καν. Αλλά θα του το πω μόνο ένα πράγμα, "Αν ο Κριστιάνο δεν ξέρει να παίζει και έβαλε 900 γκολ, φανταστείτε να ήξερε να παίζει».

«Λένε ότι ήταν ποδοσφαιριστής, νομίζω ότι έκαναν λάθος, στην πραγματικότητα ήταν ball boy», πρόσθεσε η αδερφή του Ρονάλντο.