Η σύζυγος του Κασεμίρο ξέσπασε για την κριτική που δέχεται ο Βραζιλιάνος με μία ξεχωριστή φωτογραφία

Κασεμίρο

Η σύζυγος του Κασεμίρο ξέσπασε για την κριτική που δέχεται ο Βραζιλιάνος με μία ξεχωριστή φωτογραφία

Κώστας Τόπας 10:57 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 02.09.2024

Η σύζυγος του Κασεμίρο, Άννα Μαριάνα, ανταπέδωσε τους επικριτές του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπενθυμίζοντάς τους την εκπληκτική συλλογή τροπαίων του Βραζιλιάνου.

Την Κυριακή (01/09), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την Λίβερπουλ με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ», αν και στην πραγματικότητα το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Ο Λουίς Ντίας έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά, προτού διπλασιάσει το προβάδισμα λίγο πριν το ημίχρονο με ένα έξυπνο τελείωμα κοντά στο δοκάρι. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δέκα λεπτά μετά το δεύτερο ημίχρονο για να τονίσει πόσο μακριά πρέπει να φτάσει η Γιουνάιτεντ για να φτάσει στο επίπεδο των μεγάλων αντιπάλων της.

Όσο καλή και αν ήταν η ομάδα του Άρνε Σλοτ, η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού ήταν απελπιστικά κακή. Ένας παίκτης συγκεκριμένα που δυσκολεύτηκε ήταν ο Κασεμίρο, ο οποίος αγωνίστηκε για μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν και φαίνεται να μην βρίσκεται στα καλύτερα του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έφταιγε για τα δύο πρώτα γκολ της Λίβερπουλ, καθώς έχασε την κατοχή στη μεσαία γραμμή για να επιτρέψει στην ομάδα του Σλοτ να βγει μπροστά και να σκοράρει.

Ο 32χρονος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον 20χρονο Τόμπι Κόλιερ, με τον Έρικ Τεν Χαχ να βλέπει τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται εκτός αγώνα. Ο Κασεμίρο δεν μοιάζει με τον παίκτη που ξόδεψε η Γιουνάιτεντ 70 εκατομμύρια ευρώ το 2022 εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν πιστεύουν όλοι ότι η κριτική που δέχθηκε είναι δίκαιη.

Η νούμερο ένα υποστηρικτής του είναι αναμφισβήτητα η σύζυγός του, η οποία μπήκε στο Instagram μετά τον αγώνα για να υπενθυμίσει στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ τι έχει πετύχει ο σύζυγός της κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Η Άννα Μαριάννα Κασεμίρο μοιράστηκε στα social media της μια φωτογραφία από τη στοιβαγμένη ντουλάπα με τρόπαια του συζύγου της στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων πέντε αντίγραφων του τροπαίου του Champions League. Κατά τη διάρκεια οκτώ σεζόν αγωνιζόμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κασεμίρο κέρδισε πέντε Champions League, τρεις τίτλους La Liga και ένα Copa del Rey.

Απαντώντας στην ανάρτηση της Άννας, ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ σχολίασε: «Ξέρουμε ότι ο Κασεμίρο είναι πολύ έμπειρος και τα έχει κερδίσει όλα, και αυτός είναι ο λόγος που απαιτούμε ποδόσφαιρο κορυφαίας ποιότητας από αυτόν».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!