Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε στον Τεν Χαχ ότι δεν ήθελε να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

Έρικ τεν Χαχ

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε στον Τεν Χαχ ότι δεν ήθελε να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

Κώστας Τόπας 15:39 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 29.05.2024

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε στον Έρικ τεν Χαχ ότι δεν ήθελε να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει λόγω ενός μικροτραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Το περασμένο Σάββατο (25/05) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε μια θλιβερή σεζόν με ένα γλυκό φινάλε, καθώς κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας επί της σκληρής αντιπάλου Μάντσεστερ Σίτι, με 2-1.

Με το τρόπαιο αυτό οι «κόκκινοι διάβολοι» έσωσαν στην τελευταία τους ευκαιρία τη φετινή σεζόν, εξασφαλίζοντας την έξοδό τους στην Ευρώπη. Ως Κυπελλούχος Αγγλίας η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.

Από την κατάκτηση του τροπαίου ωστόσο, δεν έλειψαν και ευτράπελα, καθώς όπως αναφέρουν στο Νησί και συγκεκριμένα το «BBC», υπήρξε ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας ο οποίος δεν ήθελε να αγωνιστεί στον τελικό.

Οπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο παίκτης αυτός ήταν ο Κασεμίρο. Ενώ το όνομα του Βραζιλιάνου εμφανιζόταν στο επίσημο φύλλο της ομάδας, ο 32χρονςο μέσος είπε στον Τεν Χαχ ότι ένιωθε ένα σφίξιμο στον μηριαίο και δεν ήθελε να ρισκάρει με τη συμμετοχή του στο ματς.

Παρ' όλα αυτά ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο μετά τον αγώνα, ενώ ήταν μεταξύ αυτών που έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή προς τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως την ερχόμενη σεζόν, άπαντες στην ομάδα θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να μην επαναληφθεί η φετινή χρονιά.

Κατά τα άλλα, παρά τη νίκη, η θέση του Τεν Χαχ ως προπονητής της Γιουνάιτεντ παραμένει επισφαλής, μετά από μια σεζόν όπου κατέγραψαν τη χαμηλότερη θέση τους στο πρωτάθλημα στην εποχή της Premier League και αποκλείστηκαν από το Champions League στη φάση των ομίλων.

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, ο Ολλανδός πρόκειται να μάθει τη μοίρα του αυτή την εβδομάδα. Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του μετά το παιχνίδι, ο Τεν Χαχ είπε: «Δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προετοιμάσω την ομάδα μου, να αναπτύξω την ομάδα μου, να προοδεύσω την ομάδα μου. Αυτό είναι ένα έργο. Όταν μπήκα ήταν ένα χάος , τώρα είμαστε καλύτερα, αλλά είμαστε μακράν εκεί που θέλουμε.

Μπελάδες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θα μπορούσε να μην αγωνιστεί στο Europa League λόγω ενός περίεργου κανονισμού της UEFA
PREMIER LEAGUE

09:54 - 28.05.2024

Μπελάδες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θα μπορούσε να μην αγωνιστεί στο Europa League λόγω ενός περίεργου κανονισμού της UEFA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε στους ισχυρισμούς ότι θα μπορούσε να αποκλειστεί από το Europa League της επόμενης σεζόν παρά το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο της για την Ευρώπη.

Το ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις τρόπαια. Θέλω να παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζω δυναμικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όμως να κερδίζεις παιχνίδια και τρόπαια. Αυτή είναι η νοοτροπία που φέραμε. Είχαμε μόνο μία ευκαιρία, το Κύπελλο Αγγλίας και το κάναμε, είμαι τόσο περήφανος για τους παίκτες και το προσωπικό».