«Καταπέλτης» πρώην κοπέλα του Πικέ εις βάρος του: «Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ σαν άνθρωπο, με εξευτέλισε»

«Καταπέλτης» πρώην κοπέλα του Πικέ εις βάρος του: «Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ σαν άνθρωπο, με εξευτέλισε»

Sportal newsroom 12:32 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 14.08.2024

Μία πρώην κοπέλα του Ζεράρ Πικέ έβγαλε στη φόρα μια ιστορία, που ο Ισπανός πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, είχε έναν διαπληκτισμό με περαστικούς, που του έκαναν παρατήρηση για τον τρόπο που οδηγούσε.

Ο Ζεράρ Πικέ τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους, αλλά κυρίως για τον χωρισμό του με τη Σακίρα. Ο Ισπανός πρώην στόπερ λοιπόν βρίσκεται ξανά στο «φως της δημοσιότητας», μετά από μια ιστορία που έβγαλε στη φόρα μια πρώην σύντροφός του. 

Η ιστορία αυτή έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης στον λογαριασμό της Νάντια Χέμεζ. Γνωστή από τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Nightmare in Paradise». Η influencer λοιπόν μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μια ιστορία με τον Πικέ. «Δεν αισθάνομαι υποχρεωμένη να δείξω σεβασμό απέναντί του, γιατί δεν έχει δείξει καλή συμπεριφορά προς τους άλλους», ανέφερε αρχικά. 

Ο λόγος γίνεται για ένα περιστατικό, στο οποίο οι δυο τους βρισκόντουσαν στο αμάξι του Ισπανού, ο οποίος οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, παρά τις αντιδράσεις των περαστικών. 

«Νόμιζε πως ήταν πολύ κουλ να περνάει όλα τα κόκκινα φανάρια. Γιατί; Δεν ξέρω, πίστευε πως ήταν δικαιολογημένος. Ακόμη μπήκε απερίσκεπτα σε ένα πάρκινγκ με μεγάλη ταχύτητα, πήγαινε με πάνω από εκατό. Όταν οι περαστικοί το αντιλήφθηκαν αυτό και ένας του μίλησε, τότε απάντησε, «Ναι, οκ ωραία. Πήγαινε αγόρασε έναν φίλο για τον εαυτό σου τώρα», σχολίασε και συνέχισε. 

«Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μια αίσθηση ντροπής και σκέφτηκα «Κάποιος να με πάρει από εδώ, Τι κάνω εγώ εδώ;». Δεν μπορούσα να το πιστέψω», ανέφερε. 

Μετά συνέχισε, λέγοντας πως με αυτή του τη συμπεριφορά την εξευτέλισε και δεν τον εμπιστεύεται πλέον ως άνθρωπο. «Με εξευτέλισε. Δεν τον εμπιστεύομαι σαν άνθρωπο. Πιστεύω πως ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που θα τον συναντήσω. Ένιωσα την ανάγκη να ασχοληθώ με αυτό το θέμα», υποστήριξε στο τέλος.