Κατάθεση ψυχής από τον πατέρα του μικρού Γιαννάκη: «Δεν γίνεται να εγκαταλείψω αυτό το παιδί, καλύτερα να αυτοκτονήσω»

Ο μικρός Γιαννάκης στο Πανθεσσαλικό

i

© Intime

Κατάθεση ψυχής από τον πατέρα του μικρού Γιαννάκη: «Δεν γίνεται να εγκαταλείψω αυτό το παιδί, καλύτερα να αυτοκτονήσω»

Sportal newsroom 14:22 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:46 - 29.05.2024

Συγκίνηση στο πανελλήνιο προκάλεσε ο πατέρας του μικρού Γιαννάκη, Λουκάς Μήλιος, μιλώντας για τον γιό του στην κάμερα του Action 24.

Ο μικρός Γιαννάκης ζει το απόλυτο όνειρο, αφού αποτελεί το σύμβολο της ενότητας των οπαδών. Ο ίδιος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει βρεθεί σε ουκ ολίγα γήπεδα της Ελλάδας, με τελευταίο το Πανθεσσαλικό. O φίλαθλος του «Δικεφάλου του Βορρά» παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη και πήρε το τρόπαιο.

Μιλώντας για τον γιο του, ο κ. Λουκάς Μήλιος, συγκίνησε όλο το κοινό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως θα ήταν προτιμότερο για τον ίδιο να μην... ζει, παρά να τον αφήσει σε κάποιο ίδρυμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πατέρα του μικρού Γιαννάκη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί τους άξιζε το κύπελλο και στον κ.Βαρδαλή που έκανε μεγάλο αγώνα. Μπράβο στον ΠΑΟΚ για το νταμπλ. Για τον Γιαννάκη, η χαρά του είναι ο ΠΑΟΚ, δεν του χαλάμε κανένα χατίρι, όπου θέλει είμαστε εκεί».

Ο Γιαννάκης τους αγαπάει όλους, θέλω να πω χίλια ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που τον αγκαλιάζει και του δίνει μεγάλη χαρά, μόνο που του μιλάει κάποιος. Δεν κοιμάται από την χαρά του. Παρά το μεγάλο ποσοστό αναπηρίας του, ζει και χαίρεται κανονικά. Δεν γίνεται να εγκαταλείψω αυτό το παιδί. Μου λέγανε πιο μικρό, να τον αφήσω σε ένα ίδρυμα. Συγγνώμη, αλλά καλύτερα να... αυτοκτονήσω.

Αν γινόταν κάτι τέτοιο, ο Γιαννάκης μου θα μαράζωνε. Παλιά ήταν χειρότερα η κατάστασή του, τώρα έχει γίνει ένα όμορφο παλικαράκι και κυρίως σκορπάει χαμόγελα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που δίνει τόσο μεγάλη χαρά στον Γιαννάκη».