Κάτι παθαίνουν οι τερματοφύλακες στην έδρα της Νόα - Πρώτα ήταν ο Στρακόσα της ΑΕΚ, τώρα o... Θωμάς της Ρουζόμπεροκ (vid)

Κάτι παθαίνουν οι τερματοφύλακες στην έδρα της Νόα - Πρώτα ήταν ο Στρακόσα της ΑΕΚ, τώρα o... Θωμάς της Ρουζόμπεροκ (vid)

Sportal newsroom 09:57 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 21.08.2024

Απίθανες γκάφες των αντίπαλων τερματοφυλάκων, έχουν σημαδέψει μέχρι στιγμής τα εντός έδρας παιχνίδια της Νόα στα προκριματικά του Conference League.

Πρώτα ήταν ο Στρακόσα της ΑΕΚ, ο οποίος στις 6 Αυγούστου δέχθηκε ένα αστείο -για την αξία του- γκολ.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Στο 67ο λεπτό του αγώνα, ο τερματοφύλακας της Νόα, Όγκνιεν Τσαντσάρεβιτς, έκανε ένα βολέ από την περιοχή του και σε συνδυασμό με τον δυνατό αέρα και την κακή εκτίμηση του Αλβανού τερματοφύλακα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να γίνει το 2-1 για τους Αρμένιους.

Ακόμα και το γκολ της ισοφάρισης της Νόα στο 33', είχε προέλθει από λάθος του Θωμά Στρακόσα. Το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης 3-1, που επί της ουσίας άφησε την ΑΕΚ εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας για τη σεζόν 2024-25, αφού δεν έφτανε η νίκη της (1-0) στη ρεβάνς.

Για να φτάσουμε στις 20 Αυγούστου και το πρώτο παιχνίδι της Νόα με την Ρουζόμπεροκ για τα play offs του Conference League, όπου τη σκυτάλη στις γκάφες πήρε ένας άλλος... Θωμάς! Ο τερματοφύλακας των Σλοβάκων, Tomas Fruhwald.

Μόλις στο 3ο λεπτό έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Γκρεγκόριο έκανε το 1-0.

Στο 54ο λεπτό, σε γύρισμα αμυντικού ο τερματοφύλακας της Ρουζόμπεροκ έκανε ένα τραγικό κοντρόλ, με αποτέλεσμα να δώσει πλεονέκτημα κατοχής και απειλής στον αντίπαλο επιθετικό, ο οποίος από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του.

Τέλος, στις καθυστερήσεις δέχθηκε ένα... σχεδόν αυτογκόλ από κεφαλιά αμυντικού του -στο πρώτο δοκάρι- σε μια φάση που άργησε να αντιδράσει.

Μ' αυτά και μ' αυτά, η Νόα επικράτησε 3-0 και πάει σε μία εβδομάδα στη Σλοβακία για να υπερασπιστεί την ιστορική πρόκριση σε βάρος της ΑΕΚ, την ευρεία σε έκταση νίκη της με την Ρουζόμπεροκ και να σφραγίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τη συμμετοχή της στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης -εν προκειμένω του Conference League.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα Νόα - Ρουζόμπεροκ 3-0

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!