Διαιτητές από κορυφαίες ποδοσφαιρικά χώρες στην ΚΕΔ - Νέος πρόεδρος ο Γάλλος Λανουά με υπόδειξη της UEFA στον Γκαγκάτση
i

©IMAGO

Διαιτητές από κορυφαίες ποδοσφαιρικά χώρες στην ΚΕΔ - Νέος πρόεδρος ο Γάλλος Λανουά με υπόδειξη της UEFA στον Γκαγκάτση

Sportal newsroom 17:52 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 31.07.2024

Η συνάντηση του Μάκη Γκαγκάτση με τον Τζιάνι Ινφαντίνο και οι εξελίξεις σχετικά με τη στελέχωση της ΚΕΔ με διαιτητές από κορυφαία πρωταθλήματα.

Όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ μέσω ενημέρωσης, ο νέος πρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης επισκέφτηκε στα γραφεία της Διεθνούς Συνομοσπονδίας στο Παρίσι τον κ. Ινφαντίνο κι ένα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι, ήταν η στελέχωση της ΚΕΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση-υπόδειξη της UEFA που υποβλήθηκε στον Μάκη Γκαγκάτση, αφορούσε μέλη τριών διαφορετικών και κορυφαίων, ποδοσφαιρικά χωρών. Ο λόγος γίνεται για τον Γάλλο πρόεδρο Στέφαν Λανουά, τον Ιταλό αναπληρωτή πρόεδρο - VAR project manager Πάολο Βαλέρι και τον Ισπανό Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Ροσέτι διαβεβαίωσε για προσωπική υποστήριξη στο έργο τους και τα τρία στελέχη που επελέγησαν εκ μέρους του. Ενδεικτικό των προθέσεών του το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών τής Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Ζόραν Λάκοβιτς, σκοπεύουν να παραστούν προσωπικά σε ένα από τα εν Ελλάδι σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν προσεχώς.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως ο εκ Γαλλίας ορμώμενος κ. Lannoy εκπροσωπεί μια χώρα που κατά την τρέχουσα περίοδο θεωρείται πως διαθέτει τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη, όπως ο Φρανσουά Λετεσιέ που διηύθυνε τον πρόσφατο τελικό του EURO Ισπανία-Αγγλία και ο Κλερμάν Τουρπέν, που διηύθυνε την πρεμιέρα του τουρνουά Γερμανία-Σκωτία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!