Η «μυστική» συμφωνία Μπάγερν - Τότεναμ για την μεταγραφή του Κέιν

Χάρι Κέιν

i

PrtScr

Η «μυστική» συμφωνία Μπάγερν - Τότεναμ για την μεταγραφή του Κέιν

Κώστας Τόπας 15:07 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 14.08.2024

Η Μπάγερν Μονάχου συμφώνησε σε μια συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιο του Χάρι Κέιν για να κρατήσει τη μεταγραφή κάτω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η υπογραφή του Χάρι Κέιν θα μπορούσε να είναι πολύ «φθηνή» για την Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Μαξιμίλιαν Κοχ, οι «Βαυαροί» συμφώνησαν σε μια βασική λεπτομέρεια όταν υπέγραψαν τον 30χρονο Άγγλο φορ το καλοκαίρι για να κρατήσουν τη μεταγραφή του αρχηγού των «τριών λιονταριών» κάτω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων επιτεύχθηκε σε ένα αρχικό ποσό 98 εκατομμυρίων ευρώ με μπόνους που ανέβασαν την τιμή στα 114 εκατομμύρια ευρώ και κατάφεραν να καταλήξουν σε deal για την μεταγραφή του Κέιν, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στη Χάιντενχαϊμ.

Από την τελευταία του εμφάνιση με την Μπάγερν, μια νέα πληροφορία ήρθε στο φως σχετικά με το συμβόλαιό του. Ως μέρος της συμφωνίας με τον Κέιν, οι πρωταθλητές Γερμανίας συμφώνησαν για την διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων με την Τότεναμ, με όλα τα κέρδη να πηγαίνουν στην ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου.

Αυτοί οι αγώνες θα επιτρέψουν στα «σπιρούνια» να δημιουργήσουν έσοδα που θα ξεπερνούσαν ακόμη και τα 14 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για μια συμφωνία «win-win», αφού η Μπάγερν θα κρατήσει το κόστος του Κέιν κάτω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ (98 εκατομμύρια) και η Τότεναμ θα γέμιζε ακόμα περισσότερο τις τσέπες της.

Ο Χάρι Κέιν το πιο πολύτιμο κομμάτι του παζλ της Μπάγερν (vid)
BUNDESLIGA

13:07 - 17.11.2023

Ο Χάρι Κέιν το πιο πολύτιμο κομμάτι του παζλ της Μπάγερν (vid)

Ο Χάρι Κέιν αποδεικνύει γι' ακόμη μία σεζόν γιατί είναι μια «μηχανή των γκολ» αλλά και το πόσο πολύ «διψάει» για την κατάκτηση ενός τίτλου με τη Μπάγερν Μονάχου που θα είναι και ο πρώτος στην καριέρα του.

Ο Κέιν έχει 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και 28 ασίστ συνολικά. Επιπλέον, απέχει μόλις 12 γκολ ή ασίστ από την ενεργοποίηση μιας «ειδικής» ρήτρας στην επαφή του, αφού όπως ανέφερε η Bild, όταν ο Κέιν φτάσει το 40 μεταξύ γκολ και ασίστ, θα λάβει εφάπαξ πληρωμή 220.000 ευρώ!