Η έπαυλη του Κέιν στο «Μπέβερλι Χιλς της Βαυαρίας» αξίας 35 εκατ. ευρώ με το πολύ παράξενο παρελθόν

Χάρι Κέιν

i

©Printscreen

Η έπαυλη του Κέιν στο «Μπέβερλι Χιλς της Βαυαρίας» αξίας 35 εκατ. ευρώ με το πολύ παράξενο παρελθόν

Κώστας Τόπας 12:37 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 14.08.2024

Τη νέα του ζωή στο Μόναχο απολαμβάνει ο Χάρι Κέιν, μένοντας μαζί με την οικογένειά του σε μία έπαυλη αξίας 35 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Χάρι Κέιν έχει μετακομίσει σε μια έπαυλη αξίας 35 εκατομμυρίων ευρώ στην κορυφή ενός λόφου στη Γερμανία με τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του. Ο 30χρονος φορ της Μπάγερν και η οικογένειά του θα ζουν πάνω από τον ποταμό Ίζαρ κοντά στο Μόναχο σε μια περιοχή που ονομάζεται «Μπέβερλι Χιλς της Βαυαρίας».

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας ζούσε στο παρελθόν μόνος του σε σουίτα 11.000 ευρώ τη βραδιά από τότε που εντάχθηκε στον σύλλογο της Bundesliga σε μια συμφωνία 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Τότεναμ

Η νέα έπαυλη του Κέιν, με σπα και χώρο ηλιοθεραπείας, έχει θέα στον ποταμό και διαθέτει κήπο στην άκρη ενός δάσους, όπως αναφέρει η «Mirror». Το ακίνητο προβλήθηκε επίσης σε μια γερμανική ρομαντική κωμωδία του 2014. Συγκεκριμένα στην Vaterfreuden, ή Joy of Fatherhood. Περιλαμβάνει έναν δότη σπέρματος ο οποίος κατά λάθος υποβάλλεται σε βαζεκτομή από ένα κουνάβι, με αποτέλεσμα να αναζητά τη μητέρα του μοναδικού παιδιού του. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γερμανός ηθοποιός Ματίας Σβαϊγκχέφερ, ο οποίος πρόσφατα εμφανίστηκε στην υπερπαραγωγή Oppenheimer του Κρίστοφερ Νόναλn. Σε μια σκηνή, ο Σβαϊγκχέφερ είναι δεμένος σε ένα κρεβάτι όταν δέχεται επίθεση από ένα κουνάβι που ζούσε στο παλιό του διαμέρισμα και καταλήγει στο νοσοκομείο όπου λαμβάνει την είδηση ​​ότι έχει στειρωθεί.

Και οι ντόπιοι λένε ότι η πολυτελής έπαυλη είναι κατάλληλη για έναν βασιλιά των... γκολ όπως ο Χάρι Κέιν. Ο επιθετικός των Βαυαρών μετακόμισε στην τεράστια έπαυλη με τη σύζυγό του Κέιτ και τα παιδιά τους - την Άιβι, έξι ετών, τη Βιβιέν, πέντε, τον Λούις, δύο και τον πέντε μηνών Χένρι Έντουαρντ.

Οι προηγούμενοι ένοικοι του ακινήτου περιλαμβάνουν τους πρώην αστέρες της Μπάγερν, Μεχμέτ Σολ και Λούκας Ερνάντεθ, οι οποίοι απολάμβαναν πάρτι εκεί. Αλλά δεν υπήρχε χρόνος για πάρτι για τον οικογενειάρχη Χάρι. 

Για την ιστορία, ο Κέιν έχει ήδη ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τα περισσότερα γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν της Bundesliga, το οποίο είναι 22.