Κέιν: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε ότι δεν έχουμε παίξει όπως θα θέλαμε»

Ο Χάρι Κέιν

i

© Imago

Κέιν: «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε ότι δεν έχουμε παίξει όπως θα θέλαμε»

Sportal newsroom 18:18 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 23.06.2024

Για την εικόνα της Αγγλίας στο Euro 2024 κλήθηκε να μιλήσει ο Χάρι Κέιν, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει παίξει ακόμα όπως θα ήθελε.

Την Τρίτη 26 Ιουνίου η Αγγλία θα δώσει τη δική της μάχη κόντρα στη Σλοβενία, με στόχο να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της στο Euro 2024. Αυτή θα μπορούσε να είχε εξασφαλιστεί κόντρα στη Δανία, όμως η ομάδα του Έρικσεν και των συμπαικτών του κατόρθωσε να πάρει την ισοπαλία.

Η ισοπαλία αυτή έφερε κριτική προς τους ποδοσφαιριστές του Σάουθγκεϊτ, για το γεγονός πως δεν έχουν πείσει ακόμα με την εμφάνισή τους. Σε αυτή απάντησε ο Χάρι Κέιν, ο οποίος παραδέχθηκε πως πράγματι η ομάδα του δεν έχει παρουσιάσει την εικόνα που θα ήθελε.

«Προσωπικά νιώθω και φρέσκος και σε καλή φόρμα. Ξέρω πολλές φορές όταν κάνω ένα κακό παιχνίδι. πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα αναρωτιέται γιατί συνέβη. Είναι ένα κλίμα δύσκολο στο τουρνουά, αλλά νιώθω έτοιμος και θα παίξω όσο μου το ζητάει ο προπονητής μου.

Η προετοιμασία που έκανα ήταν πολύ καλή. Στο πρώτο ματς ένιωθα όπως και όλης της σεζόν. Βγήκα στο περασμένο παιχνίδι (σ.σ. κόντρα στη Δανία) αλλά αυτό συνέβη λόγω απόφασης του προπονητή που ήθελε να φρεσκάρει την ενδεκάδα», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Κέιν για την προσωπική του επίδοση και συνέχισε για αυτή της Εθνικής Αγγλίας, λέγοντας πως:

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε ότι δεν έχουμε παίξει όπως θα θέλαμε μέχρι τώρα. Η Τρίτη είναι σημαντική ημέρα για την τελική βαθμολογία του ομίλου. Θέλουμε να τερματίσουμε στην κορυφή. Πάντως εγώ φέρομαι σαν να έχουμε προκριθεί ήδη. Η ηρεμία είναι σημαντική. Οι περισσότεροι από εμάς εδώ έχουμε χαρίσει στους οπαδούς της Αγγλίας μερικές φανταστικές αναμνήσεις. Γνωρίζουμε ότι το 99 % των οπαδών της Αγγλίας είναι μαζί μας, αλλά όλοι έχουν το δικαίωμα να έχουν τη γνώμη τους».