Κέιν: «Θα αντάλλαζα όσα έχω κάνει στην καριέρα μου για να κατακτήσω το Euro»

Κέιν: «Θα αντάλλαζα όσα έχω κάνει στην καριέρα μου για να κατακτήσω το Euro»

Δημήτρης Χούπης 14:44 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 14.07.2024

Ο Χάρι Κέιν θέλει απεγνωσμένα να κατακτήσει το Euro 2024 με την Αγγλία και το δείχνει με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού με την Ισπανία.

Αγγλία και Ισπανία έρχονται αντιμέτωπες σε λίγες ώρες για τον μεγάλο τελικό του Euro 2024, ο οποίος θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, θέλει να κάνει ότι δεν πέτυχε το καλοκαίρι του 2021 απέναντι στην Ιταλία, όταν είχε χάσει στον τελικό μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και να κατακτήσει το πρώτο Euro στην ιστορία της. Από την άλλη η «Φούρια Ρόχα» έφτασε σε τελικό μετά από 12 χρόνια και στόχος είναι η κατάκτηση του 4ου ευρωπαϊκού.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού, ο αρχηγός της Αγγλίας, Χάρι Κέιν, έδειξε τόσο θέλει να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο. Αφενός γιατί θα είναι το πρώτο του, αλλά και γιατί θα το κάνει με την εθνική του ομάδα. Κάπως έτσι τόνισε πως θα αντάλλαζε όσα έχει κάνει στην καριέρα του για να σηκώσει σήμερα το βράδυ το τρόπαιο.

«Δεν είναι μυστικό ότι δεν έχω κατακτήσει κάποιο τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο. Κάθε χρόνο συμβαίνει και έχω μεγάλο κίνητρο για να το αλλάξω αυτό.

Αύριο βράδυ, έχω την ευκαιρία να κερδίσω ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια και να γράψω ιστορία με την Αγγλία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αντάλλαζα όλα όσα έχω κάνει στην καριέρα μου με μία ξεχωριστή βραδιά και μία νίκη στον αυριανό τελικό», ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια ο επιθετικός της Μπάγερν εκθείασε τον Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος στα 17 του έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα του στο Euro 2024. «Ο Γιαμάλ είναι ένας φανταστικός παίκτης και κάνει ό,τι κάνει μόλις στα 17 του. Θα αποτελέσει απειλή για εμάς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό», ανέφερε για τον νεαρό σταρ της Μπαρτσελόνα.