«Εξωγήινος» Κέιν: Το ιστορικό ρεκόρ που έσπασε με τα τέσσερα γκολ στο Champions League

Χάρι Κέιν - Φωτ. IMAGO

«Εξωγήινος» Κέιν: Το ιστορικό ρεκόρ που έσπασε με τα τέσσερα γκολ στο Champions League

Κώστας Τόπας 08:52 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 18.09.2024

Ο Χάρι Κέιν έγραψε ιστορία στην τρομερή βραδιά της Μπάγερν Μονάχου, καθώς σημείωσε τέσσερα τέρματα, εκ των οποίων τα τρία από την άσπρη βούλα.

Αν και πολλοί θεωρούν ήδη τον Έρλινγκ Χάαλαντ ως το φαβορί για να κερδίσει ένα ακόμη Χρυσό Παπούτσι, φαίνεται ότι ο Χάρι Κέιν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Κι αυτό φροντίζει να το δείχνει κάθε φορά που αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο αρχηγός της Αγγλίας είναι σε τρομερή φόρμα και προσθέτοντας τα δύο του γκολ με την εθνική ομάδα, έχει ήδη σκοράρει 11 σε επτά αγώνες, νούμερα απολύτως παράλογα, αλλά αυτά που συνηθίζουμε καθημερινά. 

Καταιγιστική η Μπάγερν, «σκόρπισε» με εννιάρα (!) την Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Με τα χίλια ζόρια η Ρεάλ «λύγισε» τη Στουτγάρδη
CHAMPIONS LEAGUE

23:58 - 17.09.2024

Καταιγιστική η Μπάγερν, «σκόρπισε» με εννιάρα (!) την Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Με τα χίλια ζόρια η Ρεάλ «λύγισε» τη Στουτγάρδη

Αφηνίασε η Μπάγερν με το... καλημέρα και η άτυχη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που βρέθηκε στον δρόμο της στην πρεμιέρα του νέου Champions League γνώρισε μία ταπεινωτική ήττα με 9-2! Με το... δεξί, αλλά με πολύ άγχος η Ρεάλ, η οποία επικράτησε δύσκολα της μαχητικής Στουτγάρδης με 3-1.

Και τι καλύτερος τρόπος για να παρουσιαστεί ο Χάρι Κέιν στη νέα έκδοση του Champions League από το να σκοράρει τέσσερα γκολ στον πρώτο σου αγώνα των Βαυαρών ενάντια στη Στουτγάρδη. Πρώτη φορά στην καριέρα του που εμφανίζεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αφού σημείωσε χατ τρικ στην Bundesliga την τελευταία αγωνιστική. 

Δεν θα είναι ούτε το πιο αξιομνημόνευτο παιχνίδι του Άγγλου φορ, αλλά σίγουρα ήτα κάτι ξεχωριστό για τον Κέιν, που προσπαθεί να κερδίσει το πρώτο τρόπαιο της καριέρας του, κάτι που μοιάζει σουρεαλιστικό. Από τα τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν κόντρα στη Στουτγάρδη, τα τρία από αυτά τα σημείωσε από το σημείο του πέναλτι, αποδεικνύοντας ότι είναι πραγματικός ειδικός από την άσπρη βούλα.

Και για πρώτη φορά μετά το 1991 Άγγλος πετυχαίνει τέσσερα γκολ, μετά τον Άλαν Σμιθ κόντρα στην Αούστρια Βιέννης. Ενώ μέχρι τώρα έχει σκοράρει 53 φορές σε 50 αναμετρήσεις ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. Ο Κέιν έφτασε να έχει σκοράρει 53 φορές σε 50 αναμετρήσεις ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου.

«Κρατάω όλες τις μπάλες μετά τα χατ-τρικ! Τα παιδιά μπορεί να έχουν βαρεθεί να τα υπογράψουν, αλλά συνεχίστε να έρχονται». Ο γιος μου Λούις, του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Θα το πάρω σπίτι και θα το βάλω δίπλα στο κρεβάτι του και θα χαρεί όταν ξυπνήσει το πρωί!», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Άγγλος φορ.