Ο Πάροτ υπερασπίστηκε τον Κέλεχερ μετά τη «γκάφα» στο Ελλάδα - Ιρλανδία: «Όλοι κάνουν λάθη, αυτός δεν κάνει πολλά»

Ο Κέλεχερ στο Ελλάδα - Ιρλανδία

i

© Intime

Ο Πάροτ υπερασπίστηκε τον Κέλεχερ μετά τη «γκάφα» στο Ελλάδα - Ιρλανδία: «Όλοι κάνουν λάθη, αυτός δεν κάνει πολλά»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:28 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:28 - 14.10.2024

Μετά τη «γκάφα» στην οποία υπέπεσε ο Κέλεχερ, κατά τη διάρκεια του Ελλάδα - Ιρλανδία, ο συμπαίκτης του Τρόι Πάροτ ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ.

Δύο φορές πανηγύρισαν οι φίλαθλοι στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου η Ελλάδα επικράτησε κόντρα στην Ιρλανδία με 2-0. Ένα τρίποντο σημαντικό για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ήταν ένας φόρος τιμής προς τον Τζορτζ Μπάλντοκ - στον οποίο και αφιέρωσε το 1-0 ο Μπακασέτας - και δεύτερον γιατί έδωσε στη «γαλανόλευκη» ένα ισχυρό προβάδισμα εν όψει συνέχειας στο Nations League.

To δεύτερο γκολ της «γαλανόλευκης» ήρθε από τον Πέτρο Μάνταλο, με τη... βοήθεια του Κουίβιν Κέλεχερ. Ειδικότερα, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ υπέπεσε σε «γκέλα» και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλό του να κλέψει την μπάλα και να σκοράρει. Όπως ήταν αναμενόμενο, το λάθος του τερματοφύλακα αποτέλεσε αντικείμενο για κριτική από τους φιλάθλους, οι οποίοι τα... έχωσαν σε εκείνον.

Ο συμπαίκτης του, Τρόι Πάροτ, ωστόσο, θέλησε να υπερασπιστεί τον Κέλχερ, τονίζοντας πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν υποπίπτει συχνά σε «γκάφες». Παράλληλα, ο ίδιος υποστήριξε πως εκείνος και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ιρλανδίας τον στηρίζουν, παρά το γκολ που «χάρισε» στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (13/10).

«Είναι απογοητευτικό για όλους μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όλοι κάνουν λάθη, ο Κέλεχερ δεν κάνει πολλά. Όλοι στα αποδυτήρια τον στηρίζουμε, αλλά δεν νομίζω ότι το χρειάζεται γιατί είναι αρκετά δυνατός ψυχικά για να το αντιμετωπίσει.

Προφανώς, είναι απογοητευτικό να δίνεις τέτοιες ευκαιρίες σε μια καλή ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που εκείνη την ώρα στο παιχνίδι επιστρέφαμε και δημιουργούσαμε καλές ευκαιρίες μόνοι μας. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όταν ήρθαμε. Είναι καλή ομάδα και έπαιξαν καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας , κόντρα στην Αγγλία. Πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά, ο Κέλεχερ έπρεπε να κάνει αποκρούσεις, γι' αυτό είναι εκεί. Νομίζω ότι αμυνθήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες νωρίτερα», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Πάροτ.