Ανατροπή με Κετσετζόγλου στην ΠΑΕ ΑΕΚ!

Ανατροπή με Κετσετζόγλου στην ΠΑΕ ΑΕΚ!

Sportal newsroom 17:31 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 11.06.2024

Μπορεί να φάνταζε ως ειλημμένη απόφαση, ωστόσο τελικά ο Κώστας Κετσετζόγλου δεν θα αναλάβει ρόλο συμβούλου επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος ανέλαβε την ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ και μία από τις πρώτες εξελίξεις αφορούσε τον ρόλο του συμβούλου επικοινωνίας. Μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ένωσης, ο Κώστας Κετσετζόγλους ήταν εκείνος που ετοιμαζόταν να αναλάβει την εν λόγω θέση.

Ωστόσο, όπως γνωστοποίησε η ίδια η ομάδα με ενημέρωσή της: «Σας ανακοινώνουμε ότι μετά από συζήτηση του ίδιου με την διοίκηση και αμοιβαία μεταξύ τους απόφαση, τελικά δεν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία για ανάληψη της θέσης του Συμβούλου Επικοινωνίας, από τον Κώστα Κετσετζόγλου».

Η ανάρτηση του Κετσετζόγλου

«Τα απομεινάρια μιας απίστευτης μέρας

Ειμαστε πάλι εδώ. Μια μέρα μετά. Σας Ευχαριστω πάρα πολύ όλους για τις ευχες και την δύναμη που προσπαθήσατε να μου δώσετε στα καθήκοντα που ανακοινώθηκε χθες πως ανέλαβα στην αγαπημένη μας ΑΕΚ. Ευχαριστώ πολύ κι αυτούς που μου έστειλαν μήνυμα και μου είπαν πως θα τους λείψω μετά απο 26 χρόνια στα Σφηνάκια και 15 χρόνια στον αέρα του σπορ Φμ. Αυτοί οι τελευταίοι θα χαρούν λιγο περισσότερο. Γιατι θα συνεχίσουν να διαβάζουν Σφηνάκια και να με ακούν στον αγαπημένο μου Σπορ Φμ για όσο καιρό ευλογήσει ο Θεός.

Έχω να γράψω πολλά για τον Δημήτρη Μελισσανιδη, τον άνθρωπο που άλλαξε τις ζωές μας για παντα, αλλα και για τον Μάριο Ηλιοπουλο που η τύχη τα έφερε ώστε να τον συναντήσω αυτή την απίστευτη Δευτέρα στα γραφεία της ΑΕΚ 40 χρονια μετά απο την εποχή που η ΥΠΕΡΟΧΗ οικογένεια του με αρχηγό τον γλυκύτατο μπαμπά του μας επέτρεπε χωρίς να μας ξέρει να παίζουμε μπασκετ στην αυλή του σπιτιού τους στο Μάτι. Εμας και οποία άλλα παιδιά είχαν μια μπάλα. Χωρίς να μας ξέρουν. Εμείς τους ξέραμε.

Ήρθα στα γραφεία της ΑΕΚ το πρωί της Δευτέρας μετά απο πρόταση του Δημήτρη Μελισσανιδη για να αναλάβω μαζί με τον Τάσο τον ρόλο του συμβούλου επικοινωνίας. Μισή ώρα πριν το ραντεβού με τον προεδρο έμαθα όπως όλοι πλην ενός στα γραφεία οτι ο Δημητρης Μελισσανιδης αποχωρεί απο την ΑΕΚ. Η συνάντηση μας στο γραφειο του ηταν το πιο δύσκολο και μαζι υπεροχο πεντάλεπτο της κοινής ΑΕΚτζηδικης ζωής μας. Οτι είπαμε ίσχυε, έγινε η ανακοίνωση και πράγματι ο Μαριος Ηλιοπουλος ήταν ενήμερος και σύμφωνος. Μου ξεκαθάρισε πως μαζί με τον Τάσο και όλα τα άλλα παιδιά με ήθελε στην ΑΕΚ. Όμως μετά απο ώριμη σκέψη και συζήτηση μαζί του αποφάσισα πως θα είναι καλύτερο για εμένα αλλά και για την ΑΕΚ ιδίως σε αυτή τη νέα προσπάθεια να συνεχίσω αυτο που κάνω εδώ και 16 χρονια στον Σπορ fm και 15 χρόνια στο αγαπημένο μας aek365. Ο Μαριος Ηλιοπουλος σεβάστηκε την απόφαση μου και τον ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου. Εδώ θα ειμαστε.

Ο κυριος Μαριος Ηλιοπουλος αξίζει και πρέπει να έχει την στήριξη όλων μας. Εχει βαρύ φορτίο αλλά εχει την δύναμη, την θέληση και την τρέλα. Ο χρόνος θα δειξει. Το ίδιο χρειάζεται την στήριξη μας και το τμήμα της επικοινωνίας. Ο Τασος, ο Μαριος… Τριβιζάς, ΟΛΟΙ χρειάζονται την στήριξη και την υπομονή μας στο δύσκολο έργο τους. Πάνω απο όλα βέβαια ο Ματίας και τα παιδιά μας. Μάριε σε Ευχαριστω για όλα. Πάμε γερα για την ΑΕΚ μας. Πρόεδρε για σένα θα γράψω αργότερα. Οι παλιές αγάπες πάνε ΠΑΝΤΑ στον Παράδεισο…

Υ.Γ: Νομίζω το meme ταιριάζει άριστα. Ξεπέρασα και τον… Κούγια όταν έγινε πρόεδρος στην ΑΕΚ για δυο μέρες λίγο πριν αναλάβει η ομάδα Ντέμη! Θα είμαστε εδώ. Ζήτω η ΑΕΚ».