Εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά

ΑΕΚ

i

© Intime

Εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:10 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 14.08.2024

Κηφισιά και ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωπες στην Καισαριανή (4/11, 20:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο εγχώριο σερί της. 

Η νεοφώτιστη Κηφισιά θα υποδεχτεί την Ένωση στην Καισαριανή (4/11, 20:00), για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι αγνοούν το τρίποντο της νίκης από την 3η αγωνιστική και το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις μετράνε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με επτά πόντους και μόλις στο +2 από τον τελευταίο Βόλο.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», την περασμένη αγωνιστική η ΑΕΚ πανηγύρισε μία άνετη και μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και πλέον το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα καλείται να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα που «τρέχει» στα τελευταία τρία ματς. Όσον αφορά στο βαθμολογικό κομμάτι, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 3η θέση με 20 πόντους και στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Για τη σημερινή αναμέτρηση, ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παπασάββα, Μποτία, Τσαπάν, Κριστιούμα και ο Ίλια Ίλιεφ. Από την άλλη, για τους φιλοξενούμενους εκτός «μάχης» έμειναν οι Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Αραούχο, Χατζισαφί, Ζίνι, Ρότα και Μουκουντί.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Αναγνωστόπουλος, Κρίστινσον, Νικοπολίδης, Βαφέας, Λαντρ, Αγκμπενιένου, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μασούρας, Σπίνος, Σμπώκος, Πέιος, Πρίτσας, Αντούνες, Νίνης, Σναϊντερλάν, Ιπαλίμπο, Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά, Αντερέγκεν, Τεττέι.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Πήλιος, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Πόνσε, Ελίασον, Πιζάρο.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος – Γκόμπελιτς, Βαφέας, Λαντρ, Μασούρας – Πέιος, Σναϊντερλέν – Μπιφούμα, Τετέι, Αντερέγκεν – Οζέγκοβιτς.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ραντόνια, Βίντα, Κάλενς, Μοχαμάντι – Άμραμπατ, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Πισάρο – Πόνσε, Τσούμπερ.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης

Α' βοθός: Δημήτρης Σαμοΐλης

B' βοηθός: Άγγελος Κολλιακός

4ος διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης

VAR: Βασίλειος Φωτιάς