Αναστασίου: «Από τα καλύτερα μας παιχνίδια δημιουργικά, στα γκολ του Αστέρα μας κόβονταν τα πόδια»

Γιάννης Αναστασίου

i

© Intime

Αναστασίου: «Από τα καλύτερα μας παιχνίδια δημιουργικά, στα γκολ του Αστέρα μας κόβονταν τα πόδια»

Ιάσονας Τσίλης 20:12 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 14.08.2024

Η Κηφισιά ηττήθηκε 3-1 από τον Αστέρα στην Καισαριανή. Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε μετά το παιχνίδι και εξήγησε τους λόγους της ήττας για την ομάδα του.

Πάλεψε απέναντι στον Αστέρα η Κηφισιά, ωστόσο η αδυναμία της να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων, διαμόρφωσε το το τελικό 3-1 για τους Αρκάδες.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την αναμέτρηση και εξήγησε γιατί η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου

Για το αποτέλεσμα: «Η ουσία είναι ότι χάσαμε, δημιουργικά ήταν απ' τα καλύτερα μας παιχνίδια, απέναντι σε μια ομάδα που έδωσε ένα μάθημα αποτελεσματικότητας, χωρίς να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις, επικίνδυνες καταστάσεις, πέτυχε τρία γκολ. 

Σε κάθε επίθεση που έκανε σημείωνε γκολ, δεχθήκαμε δύο από στημένες φάσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν βάλεις γκολ δεν κερδίζεις. Παρόλο που κάναμε μια καλή εμφάνιση, κάθε φορά είτε δεν σκοράραμε, είτε δεχόμασταν γκολ και μας κόβονταν τα πόδια». 

Για τις απουσίες της Κηφισιάς στο κέντρο: «Από τη στιγμή που υπήρχαν αυτές οι απουσίες, έπρεπε να προσαρμοστούμε και προσπαθήσουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θεωρώ ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήμασταν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Τα παιδιά προσπάθησαν ωστόσο οι λεπτομέρειες ήταν με την πλευρά του Αστέρα».

Sportal Sunday Live για το Παναθηναϊκός - Άρης και είδηση για Πετρούσεφ και Ολυμπιακό