Για πρώτη φορά σε αποστολή ο Σναϊντερλάν, μπήκε και ο Νίνης

Μοργκάν Σνιντερλέν

i

© Kifisia FC

Για πρώτη φορά σε αποστολή ο Σναϊντερλάν, μπήκε και ο Νίνης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:35 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 14.08.2024

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τόσο τον Μοργκάν Σναϊντερλάν όσο και τον Σωτήρη Νίνη.

Επιστροφή στην δράση για τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, με την Κηφισιά να έχει μπροστά της μία δύσκολη αποστολή.

Η νεοφώτιστη ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και είναι έτοιμη για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (22/10, 16:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου γνωστοποίησε την αποστολή με τους παίκτες οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για αυτήν τη δύσκολη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Κηφισιά:

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ (Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 16:00) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Λούκα Τσάπαν, Γιάννης Μασούρας, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου.

Μέσοι: Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Τζακ Ιπαλίμπο, Ίλιαν Ίλιεφ.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος.