Η αποστολή της Κηφισιάς για το παιχνίδι με τη Λαμία
i

©intim

Η αποστολή της Κηφισιάς για το παιχνίδι με τη Λαμία

Sportal newsroom 19:15 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Η Κηφισιά έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (27/9) αγώνα με τη Λαμία στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (27/9) τη Λαμία στην έδρα της για την έκτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα των βορείων προαστίων ολοκλήρωσε την προπόνηση ενόψει του αγώνα και ο προπονητής της Κηφισιάς, Γιάννης Αναστασίου έκανε γνωστή την αποστολή. 

Αναλυτικά η αποστολή: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Λούκα Τσάπαν, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Μάνος Σμπώκος, Βασίλης Σπίνος, Αντώνης Παπασάββας, Φαμπιάν Αντούνες, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Ίλιαν Ίλιεφ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος

«Ένα ελαφρύ σπρώξιμο δόθηκε πέναλτι - Είναι μαγική εικόνα το 4-0»

Η Κηφισιά την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε «βαριά» ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Γιάννης Αναστασίου σχολίασε την εικόνα της ομάδας του, λέγοντας πως το αποτέλεσμα ήταν «μαγικό». Ενώ την ίδια ώρα δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το πρώτο πέναλτι που πήραν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο κανόνας του ποδοσφαίρου, όταν δεν πετυχαίνεις γκολ. Σαν τακτική προσέγγιση σταθήκαμε πολύ καλά. Περιμέναμε έναν Ολυμπιακό πεινασμένο, μετά την ήττα της Πέμπτης και θα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Αν δεν πετυχαίνεις γκολ αυτά συμβαίνουν.

Ένα ελαφρύ σπρώξιμο δόθηκε πέναλτι και στο Καραϊσκάκη δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη. Δεχθήκαμε δύο γκολ από πέναλτι, ένα κόρνερ, και ένα ακόμη από τον πιο κοντό παίκτη του γηπέδου. Είναι μαγική εικόνα το 4-0. Τα παιδιά παλέψαν, έπαιξαν καλά. Από εύκολα λάθη δεχθήκαμε γκολ».