Η αποστολή της Κηφισιάς για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Αχαρναϊκό

Κηφισιά

i

© intime

Η αποστολή της Κηφισιάς για το παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Αχαρναϊκό

Κωνσταντίνος Ζήκος • 19:14 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 14.08.2024

Η Κηφισιά προετοιμάζεται για το παιχνίδι της 5ης φάσης του Κυπέλλου απέναντι στον Αχαρναϊκό, σε ένα παιχνίδι πολύ κομβικό για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίόυ, αφού πρόκειται για νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινείται πλέον η Κηφισιά, που καλείται να αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό σε παιχνίδι νοκ-άουτ για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για την αναμέτρηση του Σαββάτου(7/10, 15:00).

Η Κηφισιά «αφήνει στην άκρη» το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που απέσπασε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, το ισόπαλο 1-1 και στρέφει το βλέμμα στον θεσμό του Κυπέλλου.

Την ίδια ώρα που έχει προηγηθεί η παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας, η οποία προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου στο Semiramis Hotel (Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά) η Κηφισιά πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων και των χορηγών για το 2023/24. Το “παρών” έδωσαν όλοι οι χορηγοί της ΠΑΕ Κηφισιά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους παίκτες της ομάδας να έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που στηρίζουν εμπράκτως τις προσπάθειές τους, τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όλα λάθος

Όλα λάθος

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για την ισοπαλία με την Κηφισιά που έφερε γκρίνια και την ανάγκη για ρεαλισμό και σκληρή δουλειά.

Η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι εκπρόσωποι των χορηγών – υποστηρικτών της ΠΑΕ Κηφισιά συζήτησαν σε ένα διαφορετικό πλαίσιο και είχαν την κατάλληλη αφορμή για να γνωριστούν ακόμη καλύτερα. Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς – Ερυθραίας – Εκάλης, κ. Γιώργος Θωμάκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς – Ερυθραίας – Εκάλης, κ. Βασίλης Ξυπολυτάς, ο πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς – Ερυθραίας – Εκάλης, κ. Νίκος Χιωτάκης κι ο Δήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης, κ. Αναστάσιος Μαυρίδης.»