Τα δίνει όλα για το «μπαμ» με Σνιντερλέν η Κηφισιά!

Μοργκάν Σνιντερλέν

i

© ss Youtube

Τα δίνει όλα για το «μπαμ» με Σνιντερλέν η Κηφισιά!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:59 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 14.08.2024

Τις τελευταίες ώρες, η Κηφισιά παλεύει να ολοκληρώσει ακόμη μία μεταγραφική «βόμβα« μετά από εκείνη του Γκόμπελιτς, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Μοργκάν Σνιντερλέν.

Στο φετινό μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, η Κηφισιά ήταν αρκετά δραστήρια, ενώ οι μεταγραφές των Μποτία και Γκόμπελιτς ήταν αυτές που ξεχώρισαν. Ωστόσο οι ιθύνοντες της νεοφώτιστης ομάδας φιλοδοξούν να πυροδοτήσουν ακόμη μία μεταγραφική «βόμβα» λίγο πριν εκπνεύσει το παράθυρο των ελεύθερων στην Ελλάδα. 

Ο λόγος γίνεται για τον Μοργκάν Σνιντερλέν, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο των βορείων προαστίων. Πρόκειται για έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου κι όχι μόνο. Πριν από έναν μήνα, ο 33χρονος μέσος αποχώρησε από την Κόνιασπορ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τη φανέλα της Γουέστερν Σίντνεϊ

Η θητεία στην Premier League

O Μοργκάν Σνιντερλέν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες των Σάουθαμπτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον, μετρώντας συνολικά 200 συμμετοχές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το 2015, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είχαν βγάλει από τα ταμία τους 35 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Παράλληλα, ο 33χρονος μέσος έχει φορέσει 15 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας.

Η περίπτωσή του δεν αποτελεί εύκολη, ωστόσο η Κηφισιά το παλεύει τις τελευταίες ώρες με σκοπό να ολοκληρωθεί αισίως η μεταγραφή.

Ο Λούμορ το έχει ξανακάνει: Η γκολάρα στην Ισπανία και η... επτάψυχη Κηφισιά 

Η νεοφώτιστη Κηφισιά αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει για να πεθάνει για ακόμη μία φορά! Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου υποδέχτηκε τη Λαμία στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και με «λυτρωτή» τον Λούμορ, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). 

Μπορεί το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου να είχε «αγκαλιάσει» ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, ωστόσο η οβίδα του Γκανέζου μπακ στο 90+5 άλλαξε τα δεδομένα και κράτησε την Κηφισιά αήττητη στην έδρα της.

Να θυμίσουμε πως πριν δύο αγωνιστικές, η Κηφισιά είχε «κλέψει» και πάλι τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Πανσερραϊκό, στο ματς-θρίλερ της Καισαριανής (4-4).

Το... deja vu γκολ

Όπως αποδείχτηκε, ο Λούμορ Αγκμπενιένου σκοράρει σπάνια αλλά το κάνει υπέροχα. Μέχρι στιγμής στην καριέρα του, ο αριστερός οπισθοφύλακας της Κηφισιάς έχει βρει δίχτυα μόλις πέντε φορές, ενώ το ένα γκολ από αυτά θυμίζει αρκετά την χθεσινή... οβίδα.

Τζαγκόεφ και επίσημα στη Λαμία: Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από τους Φθιωτούς (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:50 - 28.09.2023

Τζαγκόεφ και επίσημα στη Λαμία: Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από τους Φθιωτούς (vid)

Ποδοσφαιριστής της Λαμίας είναι με κάθε επισημότητα ο Άλαν Τζαγκόεφ, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει την απόκτησή του. Αρκετοί ήταν οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι έσπευσαν να τον καλωσορίσουν.

Στις 19 Ιουλίου του 2020, Οσασούνα και Μαγιόρκα κοντραρίστηκαν για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (2-2) σε ένα ματς το οποίο χαραγμένο από το υπέροχο γκολ του Λούμορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο μπακ της Μαγιόρκα έφερε το ματς στα ίσα (1-1) με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.