Χωρίς Μποτία η πρώτη αποστολή της Κηφισιάς στη Super League

Χωρίς Μποτία η πρώτη αποστολή της Κηφισιάς στη Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:37 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 14.08.2024

Χωρίς τον Αλμπέρτο Μποτία θα δώσει η Κηφισιά το πρώτο της παιχνίδι στη Stoiximan Super League, αφού ο Γιάννης Αναστασίου δεν περιέλαβε τον Ισπανό στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το παρθενικό της παιχνίδι στη Stoiximan Super League ετοιμάζεται να δώσει η Κηφισιά, η οποία το Σάββατο (19/8, 20:00) θα βρίσκεται στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ. Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε γνωστή την πρώτη του επίσημη αποστολή και σε αυτή θα υπάρχει μία απουσία, αφού ο Αλμπέρτο Μποτία δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του τεχνικού.

Αντιθέτως, σε αυτή βρέθηκαν κανονικά τα υπόλοιπα νέα αποκτήματα της ομάδας, όπως είναι ο Σωτήρης Νίνης, ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που πήραν μεταγραφή στον σύλλογο της ομώνυμης πόλης.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Γιάννης Μασούρας, Λούκα Τσάπαν, Εμάνουελ Σάκιτς.

Μέσοι: Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα Σάντος Κρισιούμα, Τζακ Ιπαλίμπο.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Παύλος Παντελίδης, Νικολάς Αντερέγκεν.