Επιστροφή στις νίκες για Κηφισιά, 2-0 την Ηλιούπολη

Κηφισιά - Ηλιούπολη

i

©intime

Επιστροφή στις νίκες για Κηφισιά, 2-0 την Ηλιούπολη

Sportal newsroom 17:05 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 14.08.2024

Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες, καθώς κέρδισε την Ηλιούπολη 2-0 για την 16η αγωνιστική της Super League 2.

Η Κηφισιά επικράτησε την Ηλιούπολη 2-0 στον τελευταίο αγώνα της 16ης αγωνιστική της Super League 2 και αύξησε προσωρινά τη διαφορά από την Καλλιθέα και από τον Απόλλων Σμύρνης. 

Το σκορ για την ομάδα των βορείων προαστίων το άνοιξε ο Πρίτσας στο 17' μετά από ένα όμορφο σουτ εκτός περιοχής. Ο Έλληνας μέσος μετά από ωραία συνεργασία των συμπαικτών του, πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και με ένα εξαιρετικό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Ηλιούπολης.

Το δεύτερο τέρμα της Κηφισιάς το έβαλε ο Κουιρουκίδης στο 76' στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Ο Νοικοκυράκης έβγαλε τη σέντρα και ο Κουιρουκίδης με ένα πλασέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έτσι μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης με 2-3, επέστρεψε στις νίκες και αύξησε τη διαφορά από την «ελαφρά ταξιαρχία» και την Καλλιθέα, η οποία έχει αγωνιστική λιγότερη. Συγκεκριμένα παρέμεινε στην πρώτη θέση με σαράντα βαθμούς, στους 34 είναι ο Απόλλων και στους 33 οι «κυανόλευκοι».

Αντίθετα η Ηλιούπολη δεν έχει ακόμα νίκη μετά από την επιστροφή της Super League 2. Μετά από τις δύο σερί ισοπαλίες λοιπόν με Προοδευτική και ΟΦ Ιεράπετρας, γνώρισε την ήττα και από την Κηφισιά. Έτσι βρίσκεται στην ένατη θέση με είκοσι βαθμούς, χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα υποβιβασμού.