Αναλαμβάνει την Κηφισιά ο Γιάννης Αναστασίου

Γιάννης Αναστασίου

i

© Intime / Φωτό Αρχείου

Αναλαμβάνει την Κηφισιά ο Γιάννης Αναστασίου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:42 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο της Κηφισιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal.

Μετά από συζητήσεις των τελευταίων ημερών, βρέθηκε η «χρυσή» τομή ανάμεσα στον Γιάννη Αναστασίου και την Κηφισιά. Ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού θα αναλάβει τη νεοφώτιστη ομάδα των βόρειων προαστίων, σε αυτήν την πρώτη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει εντός της ημέρας.

Μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να κυκλοφόρησαν αρκετά σενάρια που ήθελαν τον Άκη Μάντζιο να είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, ωστόσο αυτή η υπόθεση «ναυάγησε». Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος αποτέλεσε παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης τον περασμένο Απρίλιο και έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Όλα έδειχναν πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα ήταν η Κηφισιά, η οποία εξασφάλισε την άνοδο στην Stoiximan Super League. Όμως τα δεδομένα φαίνεται να άλλαξαν.

Oι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις και όλα έδειχναν πως ετοιμάζονταν να δώσουν τα χέρια. Μάλιστα, η συμφωνία φαίνεται να αφορούσε διετές συμβόλαιο. Ωστόσο, στη μέση μπήκαν οι λεπτομέρειες για την πλήρη συμφωνία! Αμφότερες οι δύο μεριές δεν μπόρεσαν να βρουν κοινό σημείο τομής και η υπόθεση οδηγήθηκε σε «ναυάγιο».

Στην συνέχεια, η διοίκηση της Κηφισιάς εξέτασε σοβαρά την περίπτωση του πρώην τεχνικού του Παναιτωλικού, ενώ καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη έπαιξε και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου, Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος γνωρίζει τον 50χρονο κόουτς από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε, ο Γιάννης Αναστασίου αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, έπειτα από δύο χρόνια στο Αγρίνιο. 

Τέλος από την Κηφισιά ο Γιώργος Τουτζάρης

Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, η Κηφισιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Γιώργο Τουτζάρη.

Ο Στέφανος Κοτσόλης στο Sportal: «Υπάρχει διάθεση να εδραιωθεί στη Super League η Κηφισιά, απαραίτητη η ελληνική βάση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:33 - 19.06.2023

Ο Στέφανος Κοτσόλης στο Sportal: «Υπάρχει διάθεση να εδραιωθεί στη Super League η Κηφισιά, απαραίτητη η ελληνική βάση»

Ο τεχνικός διευθυντής της Κηφισιάς Στέφανος Κοτσόλης μίλησε στο Sportal.gr για την άνοδο της Κηφισιάς στη Super League και τους στόχους του συλλόγου. Οι ατάκες για την ελληνική βάση και την Ακαδημία.

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τουτζάρη, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην οικογένεια της Κηφισιάς, ο Γιώργος Τουτζάρης επιβεβαίωσε όλα όσα γνωρίζαμε εκ προοιμίου για εκείνον. Την εργατικότητα, την εντιμότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για τη μεγάλη προσφορά του στην επίτευξη της ιστορικής επιτυχίας της ανόδου στη Super League», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.