Εστιατόριο, γυμναστήριο και ανακαινισμένα αποδυτήρια: Οι ριζικές αλλαγές στη νέα έδρα της Κηφισιάς
i

© Twitter

Εστιατόριο, γυμναστήριο και ανακαινισμένα αποδυτήρια: Οι ριζικές αλλαγές στη νέα έδρα της Κηφισιάς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:19 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 14.08.2024

Αρκετές είναι οι αναβαθμίσεις στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», το οποίο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τους επόμενους εντός έδρας αγώνες της Κηφισιάς.

Η Κηφισιά ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στη νέα της έδρα, υποδεχόμενη την Κυριακή (17/9, 18:00) τον Πανσερραϊκό. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων μοιράστηκε εικόνες από τις αναβαθμίσεις στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος», οι οποίες αποτύπωναν το πόσο ομόρφυνε το γήπεδο της Καισαριανής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Το πρωί της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου, οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς βρέθηκαν -για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες- στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής. Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες της Κηφισιάς στη Stoiximan Super League και το Κύπελλο Ελλάδας άλλαξε ριζικά εικόνα, κάτι το οποίο είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου.

Κινείται νομικά η Ένωση Διαιτητών για τους απλήρωτους διαιτητές στη Super League 2
SUPER LEAGUE 2

22:33 - 15.09.2023

Κινείται νομικά η Ένωση Διαιτητών για τους απλήρωτους διαιτητές στη Super League 2

Μέσω μιας επιστολής προς την ΕΠΟ η Ένωση Διαιτητών αναφέρει ότι θα κινηθεί δικαστικά σε βάρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και των ομάδων, λόγω των οφειλών σε διαιτητές της Super League 2.

Οι βελτιωτικές εργασίες που έγιναν στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” -με στόχο παρέχονται όλες οι απαραίτητες ανέσεις στους παίκτες της Κηφισιάς- δημιούργησαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα στο γήπεδο, το οποίο πλέον διαθέτει:

Lobby για τις οικογένειες των παικτών
Εστιατόριο
Γυμναστήριο
Ανακαινισμένα αποδυτήρια
Υδρομασάζ
Αίθουσα για VIDEO».