Παρελθόν και ο Καλλέργης από την Κηφισιά

Παρελθόν και ο Καλλέργης από την Κηφισιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:28 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 14.08.2024

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με τον Μανώλη Καλλέργη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Μετά την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς, η ομάδα των βορείων προαστίων προσπαθεί να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν το καλύτερο γίνεται, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την ιστορική άνοδο της Super League. 

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την αποδέσμευση δύο ποδοσφαιριστών, καθώς έμειναν ελεύθεροι από την ομάδα των βορείων προαστίων. Ο λόγος γίνεται για τους Μάκη Παυλάκη και Μανώλη Καλλέργη, οι οποίοι την περασμένη σεζόν πρόσφεραν τα μέγιστα, προκειμένου η Κηφισιά να ανέβει στη πρώτη κατηγορία. 

Ο 32χρονος ακραίος επιθετικός ήταν μέλος της ομάδας των βορείων προαστίων από τον Μάρτιο του 2021 και συνέβαλε στις δυο ανόδους από την Γ' Εθνική έως τη Super League. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Καλλέργης πραγματοποίησε 21 εμφανίσεις στη Super League 2, έχοντας τρία γκολ και δυο ασίστ. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά για τον Μανώλη Καλλέργη:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μανώλη Καλλέργη, έναν αθλητή που έζησε βήμα – βήμα τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, έχοντας μεγάλη συνεισφορά σε αυτές. Ο Μανώλης υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία όλο αυτό το διάστημα, μόχθησε σε καθημερινό επίπεδο στο γήπεδο και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για τον επαγγελματισμό του. Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».