Συμφώνησε με τον Σνιντερλέν η Κηφισιά

Μοργκάν Σνιντερλέν

i

© ss Youtube

Συμφώνησε με τον Σνιντερλέν η Κηφισιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:39 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε τη μεταγραφή υπέρβαση με τον Μοργκάν Σνιντερλέν. Η ομάδα των βορείων προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο Γάλλο.

Στο φετινό μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, η Κηφισιά ήταν αρκετά δραστήρια, ενώ οι μεταγραφές των Μποτία και Γκόμπελιτς ήταν αυτές που ξεχώρισαν. 

Ωστόσο οι ιθύνοντες της νεοφώτιστης ομάδας είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν ακόμη μία μεταγραφική «βόμβα» λίγο πριν εκπνεύσει το παράθυρο των ελεύθερων στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον έμπειρο Γάλλο, Μοργκάν Σνιντερλέν, ο οποίος ήρθε σε οριστική συμφωνία την Παρασκευή (29/9) με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Το μόνο που απομένει για να πραγματοποιηθεί η  είναι η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου των βορείων προαστίων.  

Θυμίζουμε ότι πριν από έναν μήνα, ο 33χρονος μέσος αποχώρησε από την Κόνιασπορ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τη φανέλα της Γουέστερν Σίντνεϊ.

Ο Σνιντερλέν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες των Σάουθαμπτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον, μετρώντας συνολικά 200 συμμετοχές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το 2015, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν βγάλει από τα ταμία τους 35 εκατομμύρια. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Παράλληλα, ο 33χρονος μέσος έχει φορέσει 15 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας.