Τα δύο ιστορικά παιχνίδια της Κηφισιάς στην Super League

Κηφισιά

i

©Intime

Τα δύο ιστορικά παιχνίδια της Κηφισιάς στην Super League

Κώστας Τσιακλής • 22:14 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Η Κηφισιά έμαθε το βράδυ της Δευτέρας (17/07) το πρόγραμμα της για τη σεζόν 2023-2024. Τα παιχνίδια της πρώτης και της τρίτης αγωνιστικής της Super League αποκτούν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα για τους νεοφώτιστους.

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της Stoiximan Super League για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Η Κηφισιά θα πραγματοποιήσει την παρθενική της παρουσία στη μεγάλη κατηγορία και έτσι τα παιχνίδια της πρώτης και της τρίτης αγωνιστικής αποκτούν έναν ιστορικό χαρακτήρα. 

Το πρώτο εκτός και εντός έδρας παιχνίδι

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει την ατυχία να ξεκινάει τη σεζόν με δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Συγκεκριμένα το πρώτο και ταυτόχρονα το πιο ιστορικό παιχνίδι της Κηφισιάς στην Stoiximan Super League θα είναι στους «Ζωσιμάδες», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Όπως προαναφέραμε η Κηφισιά θα αγωνιστεί εκτός έδρας και στη δεύτερη αγωνιστική, έτσι το πρώτο της ματς στη Ριζούπολη θα έρθει την 3η αγωνιστική. Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν, η Κηφισιά θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για να δώσει το πρώτο της παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς της. Αυτό θα γίνει κόντρα στον Ατρόμητο

Πότε θα υποδεχθεί τους μεγάλους: 

Η αλήθεια είναι ότι οι μεγάλοι θα αργήσουν να πάνε στη Ριζούπολη αφού η πρώτη που θα το κάνει αυτό θα είναι η ΑΕΚ την 10η αγωνιστική. Ακολούθως εκεί θα πάει ο ΠΑΟΚ την 15η αγωνιστική, πριν πάει ο Ολυμπιακός την 18η αγωνιστική. Τέλος η Κηφισιά θα υποδεχθεί τον Άρη την 20η αγωνιστική και τον Παναθηναϊκό την 24η. 

10η αγωνιστική: Κηφισια - ΑΕΚ

15η αγωνιστική: Κηφισιά - ΠΑΟΚ

18η αγωνιστική: Κηφισιά - Ολυμπιακός

20η αγωνιστική: Κηφισιά - Άρης

24η αγωνιστική: Κηφισιά - Παναθηναϊκός