Κιάκος: «Δεν ξέρω τι πάθαμε στο β’ ημίχρονο»

Γιάννης Κιάκος

i

©printscreen

Κιάκος: «Δεν ξέρω τι πάθαμε στο β’ ημίχρονο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:07 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Κιάκος μίλησε μετά την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ( 2-2), τονίζοντας πως «θα πρέπει να αναλύσουμε με τον προπονητή μας τι έγινε στο β' ημίχρονο».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε γρήγορα δύο γκολ στο ματς με τον Ροσέρο και τον Κόντε, αλλά ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος με δύο γκολ του Μπάκιτς έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τους «Ζωσιμάδες» (2-2), κρατώντας την ομάδα του σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Γιάννης Κιάκος μίλησε στη κάμερα της Nova για το τι δεν πήγε καλά και σταμάτησε ο ΠΑΣ να παίζει στο β’ ημίχρονο με τον ίδιο ρυθμό που είχε στο α', ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την παρουσία του και τη δύναμη που έδωσε στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη σημερινή τους προσπάθεια. Στο α’ ημίχρονο μπήκαμε καλά, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, βάλαμε δύο γκολ. Στο ημίχρονο βγήκαμε έχοντας πει στα αποδυτήρια να παίξουμε σαν να είναι 0-0. Δεν ξέρω τι πάθαμε στο β’ ημίχρονο, θα πρέπει να το αναλύσουμε με τον προπονητή μας.

Να δούμε τι ακριβώς έγινε, γιατί από το πουθενά ο ΟΦΗ έβαλε ένα πολύ τυχερό γκολ και σταματήσαμε να παίζουμε στο β’ ημίχρονο. Θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό, γιατί ήμασταν καλοί στο α’, αλλά θα πρέπει να έχει και διάρκεια αυτό. Ως το τέλος θα πρέπει να τα δίνουμε όλα και σήμερα θα έπρεπε να κυνηγήσουμε και το τρίτο γκολ. Είχαμε καλές προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Τώρα έχουμε σε μία εβδομάδα δύο δύσκολα παιχνίδια. Για μας κάθε ματς είναι τελικός. Θα κοιτάξουμε το επόμενο και θα διεκδικήσουμε σε κάθε ματς τους 3 βαθμούς.

Είμαστε χαρούμενοι που άνοιξαν πάλι τα γήπεδα, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε. Αυτός είναι η δύναμή μας. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς σήμερα, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι και θα πανηγυρίσουμε μαζί την παραμονή».

Για το αν δημιουργεί άγχος το ότι δεν παίρνει αποτελέσματα: «Σίγουρα το να είσαι στις τελευταίες θέσεις δημιουργεί άγχος. Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να κοιτάξουμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και θα πρέπει να ανταμειφθούμε κιόλας, γιατί σήμερα είχαμε ένα φοβερό α’ ημίχρονο, αλλά θα πρέπει να έχει διάρκεια όλο αυτό γιατί ένα ματς δεν διαρκεί 45 λεπτά, αλλά 90’».