Τα «έσπασε» με τη Γιουβέντους ο Κιέζα κι επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα

Φεντερίκο Κιέζα

i

PrtScr

Τα «έσπασε» με τη Γιουβέντους ο Κιέζα κι επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα

Κώστας Τόπας 15:00 - 06.06.2024

Ο Φεντερίκο Κιέζα, είναι δυσαρεστημένος στη Γιουβέντους και έχει συνδεθεί με διάφορους συλλόγους υψηλού προφίλ στη Serie A.

Ο Φεντερίκο Κιέζα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την εθνική Ιταλίας στο Euro 2020, αλλά από τότε η πτώση στη φόρμα και τα προβλήματα τραυματισμών οδήγησαν τη μετοχή του να πέσει κατακόρυφα.

Ωστόσο, σε ηλικία μόλις 26 ετών, ίσως υπό τον κατάλληλο προπονητή, και στο σωστό σύστημα για τα ταλέντα του, το αστέρα του Κιέζα μπορεί να λάμψει ξανά. Δημοσιεύματα από την Ιταλία, αναφέρουν ότι ο Κιέζα αισθάνεται ανεπιθύμητος στη Γιουβέντους και εξετάζει άλλους προορισμούς για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είναι η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» μπορεί κάλλιστα να είναι φαβορί για την απόκτηση του εξτρέμ, αλλά η Μπάγερν Μονάχου, η Νάπολι και άλλοι σύλλογοι είναι επίσης στο «παιχνίδι» απόκτησης του, αν φύγει από τη Γιουβέντους αυτό το καλοκαίρι.

Το αν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι στην ευχάριστη θέση να δαπανήσουν τη ζητούμενη τιμή των 40 εκατομμυρίων ευρώ της Γιουβέντους, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο επιθετικός θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος με ελεύθερη μεταγραφή τον επόμενο χρόνο, μένει να διαπιστωθεί το προσεχές διάστημα.

Ο 26χρονος Ιταλός εξτρέμ έχει μόλις 12 μήνες από το συμβόλαιό του με τη Γηραιά Κυρία και δεν έχει πειστεί για την ιδέα να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με χαμηλότερο μισθό από το τρέχον συμβόλαιό του. Είναι επίσης απογοητευμένος με τις αντιληπτές διαφορές μεταξύ αυτού και της διοίκησης των «μπιανκονέρι».

Αυτή η ιστορία θα συνεχιστεί το καλοκαίρι και οι διαπραγματεύσεις ενδέχεται να επηρεαστούν από τον αντίκτυπο του Κιέζα στο Euro στα γήπεδα της Γερμανίας.