Δανεικός στην Κηφισιά ο Φακούντο Σολόα

O Φακούντο Σολόα

i

© Atletico de Rafaela

Δανεικός στην Κηφισιά ο Φακούντο Σολόα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:46 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:53 - 14.08.2024

Έναν παίκτη που έχει περάσει όλη του την καριέρα στα γήπεδα της Αργεντινής απέκτησε η Κηφισιά, η οποία θα κάνει δικό της με μορφή δανεισμού τον Φακούντο Σολόα.

Το τυπικό κομμάτι απομένει για την ανακοίνωση του Φακούντο Σολόα, με την Κηφισιά να τα βρίσκει σε όλα με τον 27χρονο τον οποίο πλέον θα έχει στο ρόστερ της. Την είδηση για την απόκτηση του ανασταλτικού μέσου έκανε γνωστή η μέχρι πρότινος ομάδα του, Ατλέτικο ντε Ραφαέλα, από την οποία και θα έρθει ως δανεικός.

«Το Δ.Σ. γνωστοποιεί πως μετά την ανανέωση του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2026, ο Φακούντο Σολόα δόθηκε δανεικός στην Κηφισιά, η οποία θα έχει και δικαίωμα αγοράς του παίκτη. Σε ευχαριστούμε που υπερασπίστηκες τη φανέλα της ομάδας. Να έχεις καλή επιτυχία», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Αργεντινής. 

Δ.Σ. της Stoiximan Super League για την εκλογή νέου πρόεδρου και την πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα στημένα παιχνίδια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:47 - 02.01.2024

Δ.Σ. της Stoiximan Super League για την εκλογή νέου πρόεδρου και την πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα στημένα παιχνίδια

Δ.Σ. θα συγκαλέσει η Stoiximan Super League στις 5 του Γενάρη, με το βασικότερο θέμα να αφορά την εκλογή του νέου προέδρου της λίγκας. Την ίδια ώρα, θα συζητηθεί η πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα στημένα παιχνίδια.

Εκεί έχει περάσει και όλη του την καριέρα ο Σολόα, ο οποίος το 2023 είχε 33 εμφανίσεις με την Ατλέτικο Ραφαέλα. Συνολικά, με το κλαμπ της Λατινικής Αμερικής έχει αγωνιστεί σε 117 παιχνίδια, από το 2020 όπου και αποκτήθηκε. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή της Κηφισιάς, με τον σύλλογο των βορείων προαστίων να ανακοινώνει επίσης τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.