Η Κηφισιά έκανε γνωστή τη μετακίνηση του Μασούρα στην Αστάνα
i

© FB FC Astana

Η Κηφισιά έκανε γνωστή τη μετακίνηση του Μασούρα στην Αστάνα

Γιάννης Λιβανός • 16:25 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 14.08.2024

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε τη συμφωνία με την Αστάνα για τη μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα.

Η Κηφισιά έκανε γνωστή κι εκείνη με τη σειρά της τη συμφωνία με την Αστάνα για τη μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα. 

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τη συμφωνία με την Αστάνα για τη μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα. Τον ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερε και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Κάπως έτσι ο Γιάννης Μασούρας θα συνεχίσει να παίζει μπάλα στο Καζακστάν και την Αστάνα! Ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά και υπέγραψε με τους δευτεραθλητές και κατόχους του Super Cup Καζακστάν για δύο χρόνια.

Την ανακοίνωση της μεταγραφής του Έλληνα παίκτη ανακοίνωσε επίσημα και η ομάδα της Αστάνα, κάνοντας μία ανάρτηση στο Facebook.

Ο 27χρονος μπακ, με καταγωγή από την Πάτρα, διεθνής παλαιότερα με την εθνική U21 της χώρας μας αποχώρησε από την Κηφισιά, έχοντας σημειώσει 21 συμμετοχές με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Μασούρας την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Μιέντζ Λεγκνίτσα με την οποία πραγματοποίησε 14 συμμετοχές. Στην Ελλάδα έχει επίσης, αγωνιστεί με τις φανέλες του Ολυμπιακού, της ΑΕΛ, του Πανιωνίου και της Παναχαϊκής, ενώ στο εξωτερικό έχει αγωνιστεί με την Γκόρνικ Ζάρμπζε και την Σπάρτα Ρότερνταμ.

Με τη μετακίνηση του στην Αστάνα, ο Γιάννης Μασούρας ξενιτεύεται ξανά μετά από πέρυσι και συνάμα γίνεται ο δεύτερος Έλληνας που θα παίξει στο πρωτάθλημα του Καζακστάν. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος παίκτης ήταν ο Βασίλης Καραγκούνης, που αγωνίζεται στη νεοφώτιστη Ζένις.