Με Μιλίτσεβιτς και Νίνη η Κηφισιά κόντρα στον Ολυμπιακό – Πολλές οι απουσίες για Νίλσεν

Με Μιλίτσεβιτς και Νίνη η Κηφισιά κόντρα στον Ολυμπιακό – Πολλές οι απουσίες για Νίλσεν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:09 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 14.08.2024

Η αποστολή της Κηφισιάς για το ματς με τον Ολυμπιακό έχει τον Μιλίτσεβιτς και τον Νίνη, όμως, υπάρχουν και πολλά προβλήματα.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Mετά την προπόνηση, ο τεχνικός Ντέιβιντ Νίλσεν ανακοίνωσε την αποστολή. Σ’ αυτή είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Κροάτης με ρίζες κι από τη Βοσνία αριστρός μπακ Ιβάν Μιλίτσεβιτς, αλλά και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος είχε να βρεθεί σε αποστολή από τις 12 Νοεμβρίου.

Οι απουσίες, ωστόσο, είναι αρκετές. Οι Αλμπέρτο Μποτία, Λoϊκ Λαντρ και Ανδρέας Τεττέι θα εκτίσουν την ποινή τους, λόγω καρτών, ενώ οι δύο πρώτοι είναι και τραυματίες.

Νοκ άουτ είναι και οι τραυματίες Λούκα Τσάπαν, Αντώνης Παπασάββας, οι οποίοι υπέστησαν θλάση στην προπόνηση. Ο Νίλσεν δεν υπολογίζει επίσης τους τραυματίες Πρίτσα, Σναϊντερλάν, ενώ εκτός πλάνων ουσιαστικά βρίσκεται ο Λούμορ.

Στην αποστολή, λοιπόν, βρίσκονται οι εξής παίκτες: Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Μάνος Σμπώκος.

Μέσοι: Νίκος Πέιος, Σωτήρης Νίνης, Ίλιαν Ίλιεφ, Φακούντο Σολόα, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν.